20.9 C
Paphos
Saturday, May 4, 2024

Συνάντηση με εργολάβους είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάφου Ά.Χρυσόμηλος

Συνάντηση με το Σύνδεσμο Εργολάβων Οικοδομών Πάφου είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πάφου, Άκης Χρυσόμηλος και μέλη της κίνησης υποστήριξης της υποψηφιότητάς του.


Σύμφωνα με ανακοίνωση του εκλογικού του επιτελείου, «από τη συνάντηση προκύπτει εκ νέου το συμπέρασμα ότι δεν υπήρξε δυστυχώς ο σωστός προγραμματισμός στην υλοποίηση των έργων, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται εκατοντάδες επιχειρηματίες του οικονομικού πυρήνα του κέντρου της πόλης».

Προστίθεται πως οι εκπρόσωποι του Συνδέσμου Εργολάβων Οικοδομών Πάφου εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους γιατί, αν και είχαν κάνει επαναλαμβανόμενες προσπάθειες και εισηγήσεις για να μην αποκλειστούν από τα έργα οι παφίτικες εταιρείες, αυτές δυστυχώς δεν εισακούστηκαν με αποτέλεσμα στο τέλος να αποκλειστούν».

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αναφέρεται ακόμα ότι παρουσιάζονται σοβαρές καθυστερήσεις, κάποιες δικαιολογημένες και κάποιες αδικαιολόγητες και σημειώνεται πως ο Δήμαρχος, συνεργαζόμενος με το Δημοτικό Συμβούλιο, πρέπει να εξεύρουν τρόπους για να αναστρέψουν τις απώλειες που έχουν οι καταστηματάρχες, αν είναι δυνατόν πριν τα Χριστούγεννα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ