27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με τον Εμπορικό Ακόλουθο της Πολωνικής Πρεσβείας κο Miroslaw Gojdź

Το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Πάφου σε συνέχεια της συνάντησης με τον Εμπορικό Ακόλουθο της Πολωνίας στην Κύπρο κο Mirosław Gojdź αρχές Αυγούστου, αξιολογώντας τις ευκαιρίες που είχαν συζητηθεί στη συνάντηση αναφορικά με τη δυνατότητα στην επέκταση των Εξαγωγών τοπικών, αγροτικών κτηνοτροφικών και μεταποιημένων προϊόντων, καθώς και την συντονισμένη προώθηση του τομέα των Υπηρεσιών (ξενοδοχεία, εστίαση, αναψυχή κλπ), ο κος Gojdź παρακάθισε εκ νέου σε συνάντηση με ΜμΕ στα Γραφεία του ΕΒΕ Πάφου για ενημέρωση και συντονισμό.

Παρουσιάστηκαν κυρίως ευκαιρίες εξαγωγής και εισαγωγής προϊόντων από και προς την πολωνική αγορά εν όψει και της μεγάλης διεθνούς έκθεσης Polagra που θα λάβει χώρα στο Πόζναν της Πολωνίας τέλη Σεπτεμβρίου αρχές Οκτωβρίου.

Στη συνάντηση παρευρέθηκαν Οινοποιοί, ελαιοπαραγωγοί και άλλοι επιχειρηματίες με τον πρόεδρο του ΕΒΕ Πάφου κο Δημητριάδη να δηλώνει ότι υπάρχουν ευκαιρίες που πρέπει να αξιοποιηθούν αφού η πολωνική αγορά είναι μια μεγάλη αγορά με πληθυσμό περί τα 40 εκατομμύρια.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Πέμπτη πραγματοποιήθηκαν επιτόπιες επισκέψεις σε οινοποιεία που δήλωσαν ενδιαφέρον από το Διευθυντή του ΕΒΕ Πάφου κο Μαρίνο Στυλιανού συνοδευόμενος από τον Εμπορικό Ακόλουθο κο Gojdź και τον Πρόεδρο του Κυπριακού-Πολωνικού Επιμελητηρίου κο Pokorny ώστε να διαπιστώσουν ιδίοις όμμασι τη δυναμικότητα και την ποιότητα των τοπικών Οινοποιείων και εν συνεχεία να υποστηρίξουν αυτή την προσπάθεια που καταβάλλεται για σύσφιξη εμπορικών σχέσεων.

Το ΕΒΕ Πάφου καλεί τα μέλη του και γενικά όσους επιχειρηματίες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Επιχειρηματική Αποστολή στο Poznan της Πολωνίας τις 30 Σεπτεμβρίου με 03 Οκτωβρίου όπως επικοινωνήσουν με τη Γραμματεία του ΕΒΕ στο τηλ 26818173.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αεροπορικά εισιτήρια, ξενοδοχεία και εισιτήρια εισόδου/ συμμετοχής στην Έκθεση μπορούν επίσης να επισκέπτονται την ιστοσελίδα της Polagra Food, International Trade Fare for Food στον πιο κάτω σύνδεσμο: https://www.polagra-food.pl/en/

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ