19.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Συνάντηση ΕΒΕ Πάφου με αντιπροσωπεία Αιγυπτίων επιχειρηματιών

Αντιπροσωπεία Αιγυπτίων επιχειρηματιών συνοδευόμενη από τον Αντιπρόεδρο του Επιμελητήριου Αιγύπτου κ. Ahmed Abdel Wahed, είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο και τον Διευθυντή του Επιμελητηρίου Πάφου κυρίους Ανδρέα Δημητριάδη και Κενδέα Ζαμπυρίνη αντίστοιχα.

Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Α. Δημητριάδης αφού τους καλωσόρισε τους ανέλυσε τις επιχειρηματικές σχέσεις Κύπρου – Αιγύπτου (εισαγωγές & εξαγωγές), τα αναπτυξιακά και οικονομικά δεδομένα της Κύπρου και ειδικά της Πάφου και τις προοπτικές ανάπτυξης της και παρουσίασε τα μεγάλα έργα του Ιδιωτικού τομέα και τις επενδυτικές ευκαιρίες.

Αναφέρθηκε στα σχέδια/κίνητρα τα οποία προσφέρονται από πλευράς Κυβέρνησης σχετικά με την μόνιμη διαμονή και την απόκ“τηση Κυπριακής Υπηκοότητας μέσω επενδύσεων  καθώς και άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος με έμφαση την προώθηση των επιχειρηματικών σχέσεων των δύο πλευρών.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στη συνέχεια οι επιχειρηματίες από την Αίγυπτο κατέθεσαν το ενδιαφέρον τους για εμπορικές συνεργασίες και ειδικά στα προϊόντα και τις υπηρεσίες που τους ενδιαφέρουν.

Εκφράστηκε δε η κοινή επιθυμία των δύο Επιμελητηρίων για ενδυνάμωση της συνεργασίας των.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ