20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Συμμετοχή Δήμου Πάφου στην Ευρωπαική εβδομάδα αθλητισμού 

Ο Δήμος Πάφου συμμετέχει και φέτος για πέμπτη συνεχή χρονιά στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Αθλητισμού, που στόχο έχει την ευαισθητοποίηση των Ευρωπαίων πολιτών για την ενασχόληση με τη φυσική δραστηριότητα.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο της Εβδομάδας αυτής, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει προκηρύξει το διαγωνισμό #5min Challenge.

Το #5minChallenge είναι ένας καινοτόμος ψηφιακός διαγωνισμός, ο οποίος ζητά από τους Ευρωπαίους πολίτες να αθληθούν για 5 λεπτά τουλάχιστον.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Για το #5minChallenge ζητείται  από τους Ευρωπαίους να δημοσιεύσουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ένα σύντομο βίντεο ή φωτογραφία από τη δραστηριότητά τους αυτή, η οποία μπορεί να είναι οτιδήποτε: από τη συνήθη καθημερινή προπόνηση, το περπάτημα για τη δουλεία, την άσκηση στις διακοπές, αστείο ή σοβαρό. Απευθυνόμενος στους ενδιαφερόμενους ο Δ. Πάφου καλεί για να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό, να αναρτήσουν την φωτογραφία ή το βίντεο του #5minChallenge στα ένα από τα πιο κάτω μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Στο Twitter: με τα hashtags #5minChallenge #BeActive

Στο Instagram: με τo hashtag #5minChallenge + @european_youth_eu

Στους νικητές με τις καλύτερες αναρτήσεις θα δοθούν δώρα.

Ο διαγωνισμός ισχύει μέχρι την έναρξη της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Αθλητισμού στις 23 Σεπτεμβρίου 2019.

Λεπτομέρειες για το διαγωνισμό έχουν αναρτηθεί στο Facebook Page και στο Instagram του BeActive – Cyprus, καταλήγει η ανακοίνωση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ