27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Συγχαρητήρια στην ΠΑΦΟΣ FC για την πρώτη της νίκη από τον χορηγό της ΟΜΙΛΟ KORANTINA HOMES

Ο ΟΜΙΛΟΣ KORANTINA HOMES, επίσημος χορηγός της ΠΑΦΟΣ FC, είναι με ιδιαίτερη χαρά που είδε την πρώτη νίκη του σωματείου της Επαρχίας μας απέναντι σε ένα πολύ μεγάλο και δυνατό αντίπαλο όπως η Ομόνοια Λευκωσίας. 

Με ανακοίνωσή του ο Όμιλος  KORANTINA HOMES συγχαίρει τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο τη Διοίκηση και τους φιλάθλους της ομάδας για το πρώτο τρίποντο και αναφέρει ότι “είμαστε σίγουροι ότι αυτό είναι μόνο η αρχή”.

Αν και όλοι όσοι δεν είναι κοντά στο σωματείο μίλησαν για έκπληξη“, τονίζεται στην ανακοίνωση, “εμείς, πεπεισμένοι από την πρώτη στιγμή ότι η ομάδα της Πάφου βρίσκεται στο σωστό δρόμο και βαδίζει σε σωστά επαγγελματικά πρότυπα δεν έχουμε εκπλαγεί από το αποτέλεσμα“.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το πάθος, η δύναμη και η αποφασιστικότητα που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του κ. Έλνσερ εντός του αγωνιστικού χώρου, στέλνουν σε όλη την Πάφο το ηχηρό μήνυμα ότι η ομάδα μας πρέπει να στηριχθεί και να αγκαλιστεί από όλους.

Με την ευκαιρία αυτή ο ΟΜΙΛΟΣ KORANTINA HOMES, επίσημος χορηγός της ΠΑΦΟΣ FC καλέι τον κόσμο της Πάφου να στηρίξει ακόμη περισσότερο την ομάδα βοηθώντας την έτσι να συνεχίσει τις επιτυχίες οι οποίες θα φέρουν χαρά στην επαρχία μας!

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ