16.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΔΗΜΟΤΗ ΤΗΣ ΠΑΦΟΥ: Έδωσε τη σύνταξή του για τα έργα της πόλης μας

Συνταξιούχος συμπολίτης μας, ο Σωτήρης Χατζηαλεξάνδρου, επέδωσε σήμερα ολόκληρο το ποσό της σύνταξής του στον Δήμο Πάφου προκειμένου να συμβάλει με την χειρονομία του αυτή στην αναγέννηση της πόλης μας.

Το πρωί, ο κ. Χατζηαλεξάδρου επισκέφτηκε τον Δήμαρχο Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος και φανερά συγκινημένος του παρέδωσε την επιταγή ως ένδειξη, όπως είπε, του μεγάλου ενθουσιασμού και της βαθιάς του εκτίμησης για την προσπάθεια που καταβάλλει ο Δήμος προκειμένου να αλλάξει η Πάφος και να ξαναγίνει μια σύγχρονη πόλη αντάξια της μακραίωνης ιστορίας της.

«Η Πάφος γύρισε σελίδα και αλλάζει», σημείωσε ο κ. Χατζηαλεξάνδρου. «Κι ως δημότης αυτής της πόλης, πρόσθεσε, αισθάνθηκα την ανάγκη να συνεισφέρω κι εγώ στο μέτρο των δυνατοτήτων μου για την αποπεράτωση των έργων υποδομής που θα καθορίσουν την εικόνα της για τις επόμενες δεκαετίες. Ελπίδα και προσδοκία μου, κατέληξε, είναι η χειρονομία μου αυτή να βρει μιμητές, γιατί η Πάφος είμαστε όλοι εμείς, εμείς που την αγαπάμε και την νοιαζόμαστε».

Η ταχύτητα σκοτώνει

Παραλαμβάνοντας την επιταγή, ο Δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος χαρακτήρισε την πρωτοβουλία του κ. Χατζηαλεξάνδρου ως «μια συγκινητική κίνηση με ουσιαστικό και συμβολικό περιεχόμενο. Μια κίνηση, όπως είπε, που απευθύνεται  σε πολλούς αποδέκτες και εκπέμπει ηχηρά μηνύματα».

Ο κ. Φαίδωνος ευχαρίστησε θερμά τον κ. Χατζηαλεξάνδρου για την χειρονομία του και εξέφρασε την ελπίδα ότι η ενέργεια αυτή θα αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ