16.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Στο 60% η πληρότητα των κέντρων αναψυχής στην Πάφο 

Την ικανοποίηση του για την επισκεψιμότητα των κέντρων αναψυχής στην επαρχία Πάφου εκφράζει ο πρόεδρος της ΟΣΙΚΑ και του ΣΙΚΑΠ Φύτος Θρασυβούλου. Σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ο κ. Θρασυβούλου ανέφερε πως σήμερα η επισκεψιμότητα των κέντρων αναψυχής έχει φτάσει στο 60% των πελατών τους. Ευχήθηκε επίσης όπως η επισκεψιμότητα που παρουσιάζει μια μικρή άνοδο σε σχέση με την περσινή περίοδο συνεχιστεί με την ίδια πορεία μέχρι το τέλος Νοεμβρίου.

Το  μήνυμα λοιπόν που δεχόμαστε, συνέχισε, είναι πως θα πρέπει να προετοιμαζόμαστε για επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου, προσθέτοντας ωστόσο πως πρέπει να γίνουν τα σωστά βήματα για την διεύρυνση των πτήσεων, προς το σκοπό αυτό.

Επεσήμανε δε, πως ενδιαφέρον έχουν επιδείξει τουρίστες από διάφορες χώρες σημειώνοντας πως έχει αλλάξει πλήρως  ο χάρτης των τουριστών που επισκέπτονται την Πάφο με αποτέλεσμα να έχει καταστεί η πόλη πολιτισμική.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ερωτηθείς σχετικά ο κ.Θρασυβούλου, ανέφερε πως το 30% των κέντρων αναψυχής θα παραμείνουν ανοικτά την χειμερινή περίπου δηλαδή περίπου 250 κέντρα αναψυχής σε όλη την Επαρχία Πάφου για την υποδοχή ντόπιων και ξένων επισκεπτών. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ