17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Στο παραλίγο απετράπησαν τα χειρότερα σε τροχαίο στην Πάφο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μια δυνατή τροχαία σύγκρουση σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 4 το απόγευμα της Παρασκευής στο δρόμο Μαραθούντας- Πάφου όταν αυτοκίνητο τύπου SUV το οποίο κατευθυνόταν προς την Πάφο σε σημείο του δρόμου πριν απο τα Κονιά παρουσίασε μηχανικό πρόβλημα με αποτέλεσμα να βγει εκτός πορείας και να κτυπήσει στα πλαϊνά προστατευτικά κιγκλιδώματα και να ακινητοποιηθεί όπως μπορείτε να διακρίνετε και απο τις φωτογραφίες που έστειλε αναγνώστης του PafosPress στη σελίδα μας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PafosPress το αυτοκίνητο, με αυτόματο σύστημα ταχυτήτων, παρουσιάσε πρόβλημα στο σύστημα του κιβωτίου ταχυτήτων και αντί για την ένδειξη D μπήκε η ένδειξη P δηλαδή της στάθμευσης με αποτέλεσμα να ανατραπεί η πορεία του.

Το ευτυχές πάντως στο συγκεκριμένο περιστατικό είναι ότι αυτό σημειώθηκε σε σημείο της διαδρομής που δεν είχε μεγάλη στροφή ή δίπλα απο γκρεμό ή ακόμη και στην μεγάλη κατηφόρα που βρίσκεται μόλις μερικά μέτρα πάρα πέρα κάτι που σίγουρα θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερες και πιο δυσάρεστες συνέπειες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως μπορείτε να δείτε και απο τις φωτογραφίες το αυτοκίνητο υπέστηκε εκτεταμένες υλικές ζημιές ενώ όπως μας ενημέρωσε η Τροχαία Πάφου ευτυχώς δεν υπήρχαν τραυματίες.

 

atixima 1 atixima 2

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ