13.9 C
Paphos
Tuesday, May 7, 2024

Στο Νοσοκομείο τα τρία πρόσωπα που διέσωσε η  Μ.Α.ΕΠ  

Στο Νοσοκομείο νοσηλεύονται τα τρία πρόσωπα τα οποία διέδωσε κατά την  χθεσινή ημέρα, η Μονάδα Αεροπορικών Επιχειρήσεων (Μ.Α.ΕΠ.) της Αστυνομίας. Πρόκειται για 81χρονη που είχε δηλωθεί ως ελλείπουσα, για 60χρονη τουρίστρια που τραυματίστηκε στο πόδι της μετά από πτώση της στην περιοχή του Ακάμα και για όχημα που κατέπεσε σε γκρεμό.

Σύμφωνα με την Αστυνομία,  γύρω στις 3μ.μ. χθες, λήφθηκε πληροφορία ότι σε περιοχή του Ακάμα, τραυματίστηκε στο πόδι 60χρονη τουρίστρια.

Λόγω του δύσβατου της περιοχής, επιστρατεύθηκε για ακόμα μία φορά ελικόπτερο της Αστυνομίας, το οποίο μετέφερε την 60χρονη στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου. Η 60χρονη διαγνώσθηκε με σπασμένη ποδοκνημική σε τρία σημεία και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία στο ορθοπεδικό τμήμα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Λίγο νωρίτερα  στις 7 χθες το πρωί, ελικόπτερο της ΜΑΕΠ συμμετείχε μαζί με μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, του κλάδου Κυνών της Μ.Μ.Α.Δ., της Πολιτικής Άμυνας, του Ταμείου Θήρας, καθώς και εθελοντές πολίτες, στην επιχείρηση εντοπισμού 81χρονης που είχε δηλωθεί ως ελλείπουσα στην Πάφο.

Η 81χρονη αφού εντοπίστηκε χτες γύρω στις 9.30π.μ., από το πλήρωμα του ελικοπτέρου σε δύσβατη περιοχή στην τοποθεσία «ΛΑΚΚΟΙ», βόρεια του δήμου Πέγειας, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

Όπως διαπιστώθηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς, υπέστη κάταγμα πηχιοκαρπικής και κρατήθηκε για περαιτέρω νοσηλεία.

Εξάλλου γύρω στις 11.45π.μ. χθες , λήφθηκε πληροφορία ότι όχημα κατέπεσε σε γκρεμό σε σημείο του δρόμου Λεμύθου – Πεδουλά. Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Πεδουλά μετέβησαν άμεσα στη σκηνή, όπου εντόπισαν το εν λόγω όχημα να βρίσκεται σε γκρεμό βάθους 50 μέτρων περίπου. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ελικόπτερο της Αστυνομίας, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Υπηρεσία Ασθενοφόρων.

Ο 44χρονος οδηγός του οχήματος παραλήφθηκε γύρω στη 1.15μ.μ. από το ελικόπτερο, το οποίο τον μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη κάταγμα στέρνου. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ