17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Στο Κακουργιοδικείο σήμερα οι 5 για την υπόθεση ΣΑΠΑ

Ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που συνεδριάζει στην Πάφο αναμένεται να προσαχθούν σήμερα Τετάρτη  οι πέντε κατηγορούμενοι για την πολύκροτη υπόθεση του Συμβουλίου Αποχετεύσεων Πάφου.

Οι πέντε κατηγορούμενοι Γιώργος Μιχαηλίδης, Φειδίας Σαρίκας, Ευστάθιος Ευσταθίου, Βάσος Βασιλείου και Γιώργος Σιαηλής αντιμετωπίζουν κατηγορίες για δεκασμό δημόσιου λειτουργού, συναλλαγές με αντιπροσώπους, οι οποίες υποδηλώνουν διαφθορά, αθέμιτη κτήση περιουσιακού οφέλους από λειτουργούς και αξιωματούχους του δημοσίου και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Το δικαστήριο διέταξε την συνέχιση της εκδίκασης της υπόθεσης  για σήμερα   13 Απριλίου και όπως οι κατηγορούμενοι αφεθούν ελεύθεροι με τους ίδιους περιοριστικούς όρους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στην σημερινή δικάσιμο αναμένεται να καταθέσει ως μάρτυρας κατηγορίας ο αστυφύλακας Θεοχάρης  Παλάοντας και να γίνουν επίσης κάποια παραδεκτά γεγονότα.

Στη τελευταία δικάσιμο κατέθεσε ο Τώνης Τουμαζής Διευθύνοντας σύμβουλος της εργοληπτικής εταιρείας ATLAS PANTOU που δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών μεγάλων κατασκευαστικών και τεχνικών έργων.

Στο δικαστήριο ο κ. Τουμαζής είπε πως τα λεφτά που έδωσε στον  τέως ΓΔ του ΣΑΠΑ Ευτύχιου Μαλληκίδη , δεν τα έδωσε για να κερδίσει έξτρα εργασίες ούτε για υπερτιμολόγηση του συμβολαίου, αλλά για να μπορέσει να πληρωθεί η εταιρεία και για κανένα άλλο λόγο.

Σημειώνεται πως μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσης των μαρτύρων αναμένεται η αγόρευση και των δύο πλευρών της κατηγορούσας αρχής και των συνηγόρων υπεράσπισης για την εκ πρώτης όψεως απόφαση στο δικαστήριο καθώς και η ενδιάμεση απόφαση του Κακουργιοδικείου.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ