21.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Στο Ισραήλ η Lifebank σε επιστημονικό σεμινάριο στον τομέα των βλαστοκυττάρων

Τον Απρίλιο ομάδα της Lifebank αποτελούμενη από εργαστηριακό προσωπικό και τον γενικό διευθυντή της εταιρείας, γενετιστή Παναγιώτη Βορκά, μετέβει στο Ισραήλ για να λάβει μέρος σε επιστημονικό σεμινάριο.

Το σεμινάριο που διενεργήθηκε στο νοσοκομείο Sheba Medical Centre στο TelHashomer του Ισραήλ, με το οποίο η Lifebank συνεργάζεται στενά εδώ και χρόνια, αφορούσε τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα των βλαστοκυττάρων από αίμα ομφάλιου λώρου και των εφαρμογών τους.

Μεταξύ των ομιλητών ήταν και η παγκοσμίου φήμης γιατρός παιδιατρικής ογκολογίας στο πανεπιστήμιο Duke των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, Δρ.Joanne Kurtzberg.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η μοναδική αυτή επιστήμονας θεωρείται σήμερα μία από τις κορυφαίες επιστήμονες παγκοσμίως στον χώρο της παιδιατρικής ογκολογίας και των εφαρμογών βλαστικών κυττάρων στην κυτταρική θεραπεία και την αναγεννητική ιατρική.

Μεταξύ άλλων, η Δρ. Joanne Kurtzberg ασχολείται με την εφαρμογή βλαστικών κυττάρων αίματος ομφάλιου λώρου σε παιδιά με μορφές εγκεφαλικής παράλυσης, συμπεριλαμβανομένων και πειραματικών εφαρμογών σε ομάδες ασθενών με αυτισμό.

Στις φωτογραφίες διακρίνεται η Δρ. Kurtzberg και ο γενικός διευθυντής της Lifebank, γενετιστής Παναγιώτης Βορκάς, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στο Ισραήλ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ