20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Στον τελικό Παγκοσμίου Κυπέλλου Ερασιτεχνών ποδηλατών στο Albi της Γαλλίας ο Ρίκκος

Ιδιαίτερα τιμητική και κολακευτική συμμετοχή για τη παφίτικη ποδηλασία αποτελεί η παρουσία του συμπολίτη μας Πάμπου Ρίκκου στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ερασιτεχνών ποδηλατών που θα πραγματοποιηθεί στο Albi της Γαλλίας.


Ο Πάμπος ο οποίος τα τελευταία χρόνια μέσα απο σκληρή δουλειά βλέπει τους κόπους του να ανταμοίβονται συμμετείχε και στον τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας Ρόδος 2017 όπου εξασφάλισε το πρώτο του χάλκινο μετάλλιο σε διεθνή διοργάνωση.

Ο Πάμπος Ρίκκος στη Ρόδο κέρδισε στο 1ο ΕΤΑΠ σε μια απαιτητική διαδρομή 95 κμ με πολλές ανάβασεις στα βουνά της Ρόδου με πολύ δυνατό άνεμο, ενώ ήταν τέταρτος στο 2ο ΕΤΑΠ ΜΕ διαδρομή 105κμ. Τα καλά αυτά αποτελέσματα του έδωσαν τη δευτερη θέση στη γενική βαθμολογία στην κατηγορία του.

Η ταχύτητα σκοτώνει

 

Στο Albi της Γαλλίας ο νεαρός ποδηλάτης μετά απο μια κοπιαστική τρίμηνη προετοιμασία θα αγωνιστεί στοχεύοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι με την παρουσία του τιμά επάξια την Κύπρο, την Πάφο και το σωματείο Ευαγόρας Παλληκαρίδης.

Το PafosPress.com στηρίζει την προσπάθεια του αθλητή μας και θα σας ενημερώνει καθόλη της διάρκεια της για τα αποτελέσματά του. Μπράβο Πάμπο!!!

 

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ