19.9 C
Paphos
Saturday, May 4, 2024

ΘΑΝΑΤΟΣ 46ΧΡΟΝΗΣ- Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες απο το Δικαστήριο- Τι λέχθηκε σήμερα;

Συγκλονιστικά είναι τα όσα ακούστηκαν σήμερα στο Δικαστήριο Πάφου για την υπόθεση θανάτου της 46χρονης Πετράνα Μίλκοβα απο τη Βουλγαρία η οποία βρήκε φρικτό θάνατο την περασμένη εβδομάδα σε αγροτική περιοχή της Γεροσκήπου μάλλον μετά απο πολλαπλά δαγκώματα σκύλων.

Σύμφωνα με την κατηγορούσα αρχή οι ανακριτές της υπόθεσης έχουν στα χέρια τους τρεις συνολικά μαρτυρίες απο πολίτες οι οποίες αναφέρουν τα εξής:

  1. Πολίτης που προσέγγισε το σημείο, όπως ισχυρίζεται, δέχθηκε επίθεση απο τα σκυλιά τα οποία μετά απο προτροπή του ιδιοκτήτη τους απομακρύνθηκαν απο κοντά του
  2. Στα ρούχα και τη σορό της άτυχης 46χρονης βρέθηκαν τρίχες απο σκύλους
  3. Από τα υποστατικά, σύμφωνα με μαρτυρία, απουσιάζουν συγκεκριμένα σκυλιά τα οποία όπως αναφέρει ο μάρτυρας της Αστυνομίας που γνωρίζει την περιοχή και τα σκυλιά, δυο απο αυτά εικάζεται ότι απομακρύνθηκαν και θανατώθηκαν μετά το θάνατο της Πετράνα.

Το Επαρχιακό Δικαστηρίο Πάφου εναντίον των δυο συλληφθέντων ενέκρινε διάταγμα κράτησης έξι ημερών για τον 27χρονο και τεσσάρων για τον 54χρονο πατέρα του προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 27χρονος συνελήφθη για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας και ο 54χρονος για το αδίκημα της συνέργειας μετά τη διάπραξη αδικήματος.

Να θυμίσουμε ότι ανακρινόμενοι οι δυο αρνούνται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση, αναφέροντας πως δεν γνωρίζουν οτιδήποτε για το συμβάν.

Επί τη σορού της 46χρονης έχουν διενεργηθεί τρεις νεκροτομές η 3η χθες στην παρουσία και του ιδιώτη ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού μετά από αίτημα της οικογένειας.

Σε μια άλλη εξέλιξη μεγάλη ευαισθητοποίηση έχει επιδείξει το κοινό για την συγκέντρωση των χρημάτων ώστε να μεταφερθεί η σορός της άτυχης γυναίκας στην πατρίδα της την Βουλγαρία και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες ταφής της.

Ο Ιvan Ivanov σύντροφος της 46χρονης ευχαρίστησε θερμά τον κόσμο για τη στήριξη στο δράμα που βιώνει και απηύθυνε έκκληση σε όποιον μπορεί να συνεισφέρει να επικοινωνήσει στο τηλέφωνο 96 – 679657, που ανήκει στον αδερφό  του Ηλία Ντόμπρεφ.

Φανερά συντετριμμένος, ο Ivan ανέφερε στο ΚΥΠΕ πως ήδη με την στήριξη ομοεθνών της έχει εξευρεθεί το χρηματικό ποσό περίπου των 1.100 ευρώ και χρειάζονται ακόμη 900 ευρώ περίπου προκειμένου η σορός της 46χρονης να μεταφερθεί στη Βουλγαρία για να ξεκινήσουν οι διαδικασίες της ταφής της.

Εξάλλου, ο λογιστικός οίκος KPMG σε ανακοίνωση μετά την δημοσιοποίηση στήριξης της οικογένειας της 46χρονης προκειμένου να μεταφερθεί στη χώρα της η σορός της, αναφέρει πως αναλαμβάνει να χρηματοδοτήσει  την μεταφορά της της Petruna Milchova Nikolova στην Βουλγαρία με το ποσό των 900 ευρώ.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ