19.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Στη φυλακή η 37χρονη που κατηγορείται για το βιασμό των παιδιών της

Προσωρινά κρατούμενη κρίθηκε, μετά την απολογία της σε ανακρίτρια, η 37χρονη μητέρα, η οποία κατηγορείται ότι μαζί με τον 44χρονο πρώην σύντροφό της βασάνιζαν και κακοποιούσαν σεξουαλικά τους δύο γιους της (9 και 11 ετών σήμερα).

Η κατηγορούμενη -μητέρα δύο ακόμη ανήλικων παιδιών, εκ των οποίων ένα κοριτσάκι μόλις 2 μηνών- οδηγήθηκε το πρωί στην α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, όπου κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για τις πράξεις της αποπλάνησης ανηλίκων και της ενδοοικογενειακής βίας (με την ειδική επιβαρυντική διάταξη του νόμου), που τις αποδίδονται.

Δίχως να έχει υπερασπιστή στο πλευρό της, η 37χρονη -απολογούμενη- φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες, επιρρίπτοντας ευθύνες αποκλειστικά στον 44χρονο συγκατηγορούμενό της. Όπως έγινε γνωστό, είπε ότι ο πρώην σύντροφός της κακοποιούσε αυτήν και τα παιδιά της, υποστηρίζοντας -μάλιστα- ότι η ίδια ήταν “απροστάτευτη”.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, κρίθηκε τελικά προφυλακιστέα και πήρε τον δρόμο για τις φυλακές

Της ίδιας μεταχείρισης έτυχε, ένα 24ωρο νωρίτερα, κι ο 44χρονος πρώην σύντροφός της, με τον οποίο η κατηγορούμενη απέκτησε ένα παιδί, μικρότερο από τα δύο κακοποιημένα, το οποίο ζει με την κουμπάρα της (σ.σ. το 4ο, που είναι δύο μηνών, το απέκτησε μετά τον χωρισμό τους και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο).

Ο 44χρονος, αφού αρνήθηκε τις φρικιαστικές πράξεις που τού καταλογίζονται, φέρεται ότι έκανε λόγο για “σκευωρία”, τονίζοντας ότι τα όσα καταγγέλθηκαν οφείλονται στην πρώην σύντροφό του, που μ’ αυτόν τον τρόπο ήθελε να τον εκδικηθεί, επειδή την εγκατέλειψε.

Η πρωτοφανής υπόθεση βασανισμού και σεξουαλικής κακοποίησης σε βάρος των δύο ανήλικων αγοριών, αποκαλύφθηκε ύστερα από καταγγελίες στις κοινωνικές υπηρεσίες. Η έρευνα επιβεβαίωσε τον εφιάλτη που ζούσαν τα αδελφάκια από το 2011, σε ηλικία μόλις 4 και 6 ετών.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, αλλά και την ιατροδικαστική εξέταση, τα δύο αγόρια -που φιλοξενούνται σε οικοτροφείο- έπεσαν θύματα βιασμού από τον άντρα και ασέλγειας από τη μητέρα τους, ενώ οι δύο ενήλικες φαίνεται ότι τα βασάνιζαν συστηματικά. Στα κορμάκια τους βρέθηκαν σημάδια από χτυπήματα, από τσιγάρα που σβήστηκαν πάνω τους και εγκαύματα από καυτό λάδι. Στην ίδια υπόθεση εμπλέκονται άλλα πέντε άτομα, ανάμεσα στα οποία ένας κρατούμενος σε φυλακές.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ