15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Στην τελική ευθεία για τον Μακρόπουλο- Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις

Μπήκαμε πλέον στην τελική ευθεία για τη μεγαλύτερη διασκεδαστική βραδιά του καλοκαιριού παρέα με τον Νίκο Μακρόπουλο.

Κυριακή 11 Αυγούστου στις 21:00 στο μεγάλο ιδιωτικό στάδιο ‘’ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ’’ (πρώην Α&Ε Sports Centre) στην είσοδο της Πόλης Χρυσοχούς.

Οι προετοιμασίες στο αποκορύφωμά τους και όλα δείχνουν ότι αυτό το βράδυ διασκέδασης θα είναι ανεπανάληπτο.

Η ταχύτητα σκοτώνει
  • Νίκος Μακρόπουλος δηλώνει πανέτοιμος μαζί με όλο το καλλιτεχνικό/μουσικό/τεχνικό του επιτελείο να ξεσηκώσει όλο τον κόσμο που θα παρευρεθεί για να διασκεδάσει μαζί του.
  • Τιμή του εισιτηρίου, χάρις την χορηγία της Sacoco Constructions, ΜΟΝΟ 10 ευρώ για μεγάλους και παιδιά δημοτικού δωρεάν. Είναι η τιμή που δίνει την ευκαιρία σε όλον τον κόσμο της επαρχίας Πάφου, αλλά και στους παραθεριστές που θα βρίσκονται στην περιοχή, μικροί και μεγάλοι να δώσουν δυναμικά και μαζικά το παρόν τους.
  • Η διαμόρφωση του χώρου… η πιο ιδανική. Μέσα στον καταπράσινο αγωνιστικό χώρο του σταδίου ‘’ΠΡΟΠΥΛΑΙΑ’’ (πρώην Α&Ε Sports Centre), θα τοποθετηθούν τραπέζια και καρέκλες για να μπορεί ο κόσμος να απολαύσει τη διασκεδαστική βραδιά, απολαμβάνοντας συνάμα φαγητό, σνάκς και όλων των ειδών ποτά σε πολύ λαϊκές τιμές.
  • Την παρουσίαση της βραδιάς, αλλά και την επιμέλεια της ροής του προγράμματος αναλαμβάνει από τον Zenith FM4 ο πολύπειρος μουσικός παραγωγός Ρίκκος Ιωάννου, ενώ τη βραδιά θα ανοίξουν με τα δυναμικά DJ sets τους, 4 DJs και αυτοί από τον Zenith FM, DJ Pietro, DJ Panayiotis, DJ Themis και DJ CI Christos Ioannou.
  • Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00 η ώρα.
  • Για περισσότερες κατατοπιστικές πληροφορίες και για να μάθετε από το που θα μπορείτε να προαγοράσετε εισιτήρια τηλεφωνήστε στο τηλέφωνο 75.35.30

Ο Νίκος Μακρόπουλος στην Πόλη Χρυσοχούς.

Η βραδιά που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα!!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ