19.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Στην Πολωνία η Πάφος

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου, υλοποιώντας το σχέδιο δράσης μάρκετινγκ για το 2017,  συμμετέχει αυτή την εβδομάδα μεταξύ 13-16 Νοεμβρίου 2017 σε εργαστήρια/παρουσιάσεις  σε 4 πόλεις στην Πολωνία (Κρακοβία, Κατοβίτσε, Πόζναν και Βαρσοβία).

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η εν λόγω διοργάνωση είναι πρωτοβουλία του γραφείου Κ.Ο.Τ. Πολωνίας και η δράση αυτή στοχεύει στην ενημέρωση εμπορικών συνεργατών αφού αναμένεται να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις πέραν των 150 τουριστικών πρακτόρων.

Το 2016 οι αφίξεις από την Πολωνία ανήλθαν στις 30,000.  Φέτος μέχρι το Σεπτέμβριο ανήλθαν στις 49,000, σημειώνοντας αύξηση 40% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο ενώ σημαντικό μερίδιο κερδίζει κάθε χρόνο η Πάφος, αναφέρει η ανακοίνωση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η όλη προσπάθεια συμμετοχής σε εκθέσεις και εργαστήρια,  η φιλοξενία τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων, ενέργειες δημοσίων σχέσεων και άλλες προωθητικές ενέργειες εντάσσονται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο των κοινών προσπαθειών  των φορέων και επιχειρηματιών της Πάφου, του Κ.Ο.Τ και άλλων, για προσέλκυση τουρισμoύ σε ολόχρονη βάση, καταλήγει η ανακοίνωση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ