17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ: Που βρίσκεται αυτός ο Μπλέ Άγιος Βασίλης και γιατί αφορά την Υγεία μας;

Με μια άκρως ενδιαφέρουσα επικοινωνιακή κίνηση αποφάσισε να παρουσιάσει η εταιρεία KARMA Water Purification Systems Ltd ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς για να προωθήσει τα προϊόντας της.

Η εταιρεία η οποία είναι κορυφαία στα προϊόντα της και ειδικεύεται στην ποιότητα του νερού μέσω της παροχής φίλτρων τόσο για οικιακή όσο και για εμπορική χρήση στόλισε τη βιτρίνα του καταστήματός της με ένα μπλε Άγιο Βασίλη που βεβαίως έχει και αυτός το δικό του συμβολισμό πέραν της εορταστικής διάθεσης.

www.karmawatercy.com

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όταν μιλάμε για το μπλε σε θέματα νερού αμέσως η σκέψη μας πάει σε νερό καθαρό, απαλλαγμένο από αχρείαστα βακτήρια ή επικίνδυνα βακτήρια, δίχως ανεπιθύμητες μυρωδιές, με μια ωραία γάργαρη αίσθηση νερού πηγής που ικανοποιεί τον καταναλωτή στο πιο βασικό αγαθό της καθημερινότητάς μας είτε για θέματα διατροφής, είτε για θέματα άσκησης είτε για θέματα διαβίωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: Φίλτρα Νερού – Τι πρέπει να γνωρίζουμε και γιατί ενδιαφέρει κάθε οικογένεια;

Η  KARMA Water Purification Systems Ltd με έδρα την Πάφο είναι από τις μεγαλύτερες και πιο επαγγελματικές εταιρείες σε όλη την Κύπρο και στα καταστήματα της, όσοι ενδιαφέρονται πραγματικά για την ποιότητα νερού που έχουν στο σπίτι τους μπορούν να βρουν πιστοποιημένα φίλτρα νερού από διάφορους κατασκευαστές.

Η εταιρεία διαθέτει τρία καταστήματα, σε Λευκωσία, Λεμεσό και Πάφο, για καλύτερη εξυπηρέτηση.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ