18.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ κάνει διακοπές η Όλια Αμπράμοβιτς και …”ρίχνει” το Instagram (pics)

Η Όλια Αμπράμοβιτς είναι πασίγνωστο μοντέλο από τη Ρωσία ηλικίας 30 ετών. Η Ρωσίδα καλλονή εξακολουθεί να ζει στην πόλη Περμ της Ρωσίας παρά το γεγονός ότι οι επαγγελματικές προτάσεις από όλο τον κόσμο και κυρίως τις ΗΠΑ πέφτουν βροχή.

Οι ακόλουθοί της στα Social Media λατρεύουν φανατικά για τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στους λογαριασμούς της αφού το νεαρό μοντέλο πραγματικά μαγεύει όσους ασχολούνται με τις επαγγελματικές της πόζες που ανεβάζει κυρίως στο Instagram. Κάποια δημοσιεύματα στο παρελθόν έχουν αναφέρει ότι έχει οικογενειακή συγγένεια με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, τον δισεκατομμυριούχο πρόεδρο της ομάδας Τσέλσι, αυτό όμως δεν ισχύει.

Η Όλια Αμπράμοβιτς έχει περισσότερους από 1,5 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram, και συνεργάζεται με διεθνή περιοδικά και κάποια εμπορικά σήματα μόδας που ενδιαφέρθηκαν για τη δουλειά μαζί της.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Παρά την επιτυχία της στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης, μερικοί την κατέκριναν που δημοσιεύει φωτογραφίες της με μπικίνι, ή τόπλες, και αρκετές φορές είχε μπλοκάρει ο λογαριασμός της για τα «γυμνά» της.

Η Όλια Αμπράμοβιτς τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στην Πάφο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο Άνασσα όπου πέρασε ευχάριστα ολιγοήμερες διακοπές. Το μοντέλο από τη Ρωσία συνδύασε τη χαλάρωση με τις διαφημίσεις όπως μπορείτε να δείτε στις ενδεικτικές φωτογραφίες και το βίντεο που ακολουθούν:

 

 

View this post on Instagram

 

😍 One more great evening in awesome hotel @anassa_resort ❤️

A post shared by Olya Abramovich (@oabramovich) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olya Abramovich (@oabramovich) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olya Abramovich (@oabramovich) on

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ