21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ: Ανακαλύψαμε ένα ΑΛΗΘΙΝΟ εστιατόριο-διαμάντι που προσφέρει ΤΑ ΠΑΝΤΑ

Αλήθεια τι θα μπορούσε κάποιος να ζητήσει επισκεπτόμενος ένα εστιατόριο σήμερα σε μια παραθαλάσσια πόλη. Μήπως θάλασσα; Πισίνα; Φρέσκο φαγητό δίπλα απο το κύμα, δωρεάν κρεβατάκια, ολόφρεσκα θαλασσινά απο τη θάλασσα κατευθείαν στον πιάτο;

Μήπως άνετο χώρο στάθμευσης, παιδότοπο ή καταπληκτική θέα; Ε λοιπόν τα βρήκαμε όλα και είναι συγκεντρωμένα σε ένα και μόνο χώρο. Ένα χώρο που κυριολεκτικά είναι διαμάντι όνομα και πράγμα.


Το εστιατόριο BLUE DIAMOND στην παραλιακή περιοχή Γεροσκήπου τα έχει όλα. 

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το φαγητό και τα ζωντανά θαλασσινά

Μια εκπληκτική κουζίνα με φρέσκα πιάτα που θα έχουμε τη δυνατότητα και στο μέλλον να τα παρουσιάσουμε στα πλαίσια της κατηγορίας του PafosPress.com PafosFOOD. Εκείνο όμως που μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση είναι η γυάλα με αλμυρό νερό στην οποία υπάρχουν ολόφρεσκα θαλασσινά όπως αστακοί, καραβίδες, μύδια, στρείδια και χτένια για εκλεκτούς και απαιτητικούς καλοφαγάδες.

Μοντέρνοι και άνετοι χώροι

Σε ένα ειδικά διαρρυθμισμένο χώρο που “φέρνει” στις εκπληκτικές ταβέρνες των ελληνικών νησιών, με γαλανόλευκες πινελιές στην επίπλωση που θυμίζουν 100% Ελλάδα το BLUE DIAMOND σου προσφέρει στιγμές χαλάρωσης αλλά κυρίως φρέσκα και νόστιμα πιάτα θαλασσινών που μόνο στα καλύτερα εστιατόρια μπορείς να απολαύσεις.

Το Rooftop του BLUE DIAMOND είναι TOP

Ο καλύτερος χώρος για να περάσει το δειλινό και το βραδάκι σου. Με ωραία ποιοτική μουσική και την Γιάννα πίσω απο το μπαρ στο Rooftop του BLUE DIAMOND μπορείς να απολαύσεις εξωτικά κοκτέηλ με θέμα τι άλλο, το καταπληκτικό ηλιοβασίλεμα της περιοχής. Χώρος ευάερος που δεν έχει να ζηλέψει τίποτα απο τος καλύτερες ταράτσες των φημισμένων εστιατορίων του νησιού.

Επισκεφθείτε ΕΔΩ τη σελίδα του BLUE DIAMOND στο Facebook 

Η παραλία και τα κρεβατάκια

Οι υπηρεσίες του BLUE DIAMOND δεν τελειώνουν στο εστιατόριο αλλά φτάνουν κυριολεκτικά μέχρι το κύμα. Σε μια απο τις πλέον πολυσύχναστες παραλίες της Πάφου, αυτή του Δήμου Γεροσκήπου, οι επισκέπτες στο εστιατόριο BLUE DIAMOND μπορούν να απολαύσουν τη παραλία έχοντας τα κρεβατάκια και τις ομπρέλες εντελώς δωρεάν.

Μπορούν επίσης να παραγγείλουν το φαγητό τους ή το ποτό τους και να τους προσφερθεί στην αμμουδιά απο το πάντα ευγενικό και πρόθυμο να τους εξυπηρετήσει προσωπικό του BLUE DIAMOND

Και η Πισίνα δωρεάν;

Τα ίδια δεδομένα με την παραλία ισχύουν και με την πολυτελή πισίνα του εστιατορίου την οποία οι επισκέπτες επίσης μπορούν να απολαύσουν και πάλι εντελώς δωρεάν επισκεπτόμενοι το εστιατόριο BLUE DIAMOND

Πολυτέλεια ο χώρος στάθμευσης και ο παιδότοπος;

Όντως για κάποια εστιατόρια η ύπαρξη άνετου χώρου στάθμευσης και η παρουσία παιδότοπου για παιδιά αποτελεί μια πολυτέλεια.

Στο BLUE DIAMOND η πολυτέλεια είναι δεδομένη και τα δυο πιο πάνω προσφέρονται σε αφθονία αφού τα παιδιά μπορούν να διασκεδάσουν με τη ψυχή τους στους άνετους χώρους του εστιατορίου και να παίξουν μέχρι τελικής πτώσης στον παιδότοπο και το γρασίδι. Όσο για το χώρο στάθμευσης οι εικόνες που ακολουθούν μιλάνε απο μόνες τους.

Να μην παραλείψουμε να αναφερθούμε στο ωραίο deck καφέ που υπάρχει δίπλα απο το δρόμο στην παραλία και φυσικά στο συνδυασμό όλων των πιο πάνω που σε σχέση με τη άψογη και επαγγελματική προσέγγιση του προσωπικού του BLUE DIAMOND καθιστούν το χώρο όχι μόνο ονειρικό αλλά ένα must προορισμό του Καλοκαιριού σίγουρα. 

Επισκεφθείτε ΕΔΩ τη σελίδα του BLUE DIAMOND στο Facebook 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ