19.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Στην Πάφο 4 από τα καλύτερα beach bars της Κύπρου – Ποια είναι και πού είναι;

Το καλοκαίρι θέλει καλοπέραση. Οι ρυθμοί πέφτουν, οι διακοπές πλησιάζουν αλλά ξεκλέβουμε χρόνο τα σαββατοκύριακα για να κάνουμε τις βόλτες μας στα πανέμορφα παράλια του νησιού μας και φυσικά τις βουτιές μας στις κυπριακές παραλίες. Τι καλύτερο αυτό το καλοκαίρι να το περάσεις στην Κύπρο με καλή παρέα ή με το ταίρι σου και να ξεφύγεις λιγάκι σε κάποιο σημείο του νησιού πλάι στο κύμα.

Η ομάδα του Check In Cyprus αναζήτησε και βρήκε όλα εκείνα τα παραλιακά στέκια που θα σου προσφέρουν μοναδικές στιγμές και κυρίως θα σου λύσουν τα χέρια από το να ψάχνεις που να πας. [Δείτε και τα 25 παραλιακά μπαρ ΕΔΩ]


Island Beach Bar
Στο πιο όμορφο σημείο του νησιού, με θεά τη χερσόνησο του Ακάμα, το Island Beach Bar από το 2013 αγκαλιάστηκε για την all day φιλοσοφία του. Από τις 08.30 το πρωί απολαμβάνεις σνακ και πρόγευμα με θεά στη θάλασσα, ενώ το μεσημέρι σερβίρονται χορταστικές και εύγευστες μερίδες. Καθόλη τη διάρκεια της ημέρας σε ταξιδεύει και σε χαλαρώνει με απαλή chill out μουσική. Τα βράδια παίζει ξένη μουσική με διάφορους Dj, ενώ διοργανώνει και live βραδιές με έντεχνο και jazz. Δοκίμασε ένα από τα εντυπωσιακά του burger ή το νοστιμότατο chicken fajitas και συνδύασέ τα με ένα από τα εντυπωσιακά του cocktails, όπως το Island of Passion και το House Special.
(96725532, 97754374/ Facebook: Island Beach Bar and Restaurant) Λεωφ. Ακάμαντος, Μίτσιγκας Πλάζα, κατάστημα 5 Λατσί, επ. Πάφου. Δ-Κ 09.00-αργά.

Η ταχύτητα σκοτώνει

 

Fly Again Bar & Grill Restaurant 
Αν ψάχνεις για ένα μέρος, το οποίο να είναι δίπλα στη θάλασσα και να θυμίζει ειδυλλιακό, εξωτικό τοπίο, ιδανικός προορισμός ένας είναι: το Fly Again Bar & Grill Restaurant στην Αργάκα. Είναι ένα φιλόξενο, ατμοσφαιρικό μπαράκι εστιατόριο, το οποίο είναι ανοικτό από Δευτέρα μέχρι Σάββατο, όπου μπορείς να απολαύσεις φαγητό και ποτό από τις 9 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ. Αυτό ωστόσο που κάνει το Fly Again να ξεχωρίζει είναι ο μαγικός του χώρος στην παραλία. Μπορείς να καθίσεις να απολαύσεις το φαγητό σου ακούγοντας τη θάλασσα ή αν είσαι ρομαντικός να απολαύσεις το cocktail σου στους υπέροχους καναπέδες με το ταίρι σου απολαμβάνοντας το ηλιοβασίλεμα. Η παραλία επίσης διαθέτει κρεβατάκια δωρεάν για τους επισκέπτες του χώρου.
(77772244) Γρίβα Διγενή 80, Αργάκα, επ. Πάφου. Δ-Σ 09.00-μέχρι αργά το βράδυ.

Sea you Beach bar
Το υπέροχο Sea you Beach bar που θα βρεις στην παραλία λουομένων “Πότιμα” στην Κισσόνεργα, αποτελεί μια όαση ηρεμίας! Έχει ξύλινα τραπέζια και αναπαυτικές καρέκλες στο γρασίδι, ψάθινες ομπρέλες και ξαπλώστρες στην παραλία και φοινικές παντού. Περιβάλλον προσεγμένο και όμορφο, και την καλύτερη θέα στη θάλασσα. Τι άλλο θέλεις για να περάσεις υπέροχα το καλοκαίρι σου;
(96234490) Παραλία Πότιμα, Κισσόνεργα, Πάφος.

 

RICCOS BEACH 

Η ομάδα του PafosPress.com προσθέτει και το ανακαινισμένο Riccos Beach το οποίο βρίσκεται φυσικά στην παραλιακή περιοχή Γεροσκήπου.

Ένας χώρος γνωστός στους Παφίτες ο οποιος τροποποιήθηκε, αναβαθμίστηκε, δίπλα ακριβώς στο κύμα, ανοικτό μέρα και νύχτα με ένα εξαιρετικό προσωπικό και μενού, σας περιμένει για να περάσετε μοναδικές ανέμελες στιγμές, τόσο με την οικογένειά σας όσο και με τους φίλους σας!!!

Το Riccos Beach κατάφερε να διατηρήσει την παραδοσιακή του γωνία αλλά και να συνδυάσει μια καινούργια, μοντέρνα version έτσι ώστε να ικανοποιήσει όλα τα γούστα.

Riccos Beach στη Γεροσκήπου!!!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ