15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Στην Πάφο το Ευρωπαϊκό μαθητικό συνέδριο EUROMATH & EUROSCIENCE 2019  και το Φοιτητικό συνέδριο ASTUCON 2019

ΣΤΗΝ ΠΑΦΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ EUROMATH & EUROSCIENCE 2019   ΚΑΙ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ASTUCON 2019

Με τη στήριξη του Δήμου Πάφου και τη συμμετοχή 400 και πλέον μαθητών, φοιτητών και εκπαιδευτικών από όλη την Ευρώπη, πραγματοποιούνται από τις 13 έως τις 17 Μαρτίου στην Πάφο το 11ο Ευρωπαϊκό Μαθητικό Συνέδριο EUROMATH & EUROSCIENCE 2019, καθώς και το Ακαδημαϊκό Φοιτητικό Συνέδριο ASTUCON 2019.

Η Τελετή έναρξης των Συνεδρίων, τα οποία τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού Κώστα Χαμπιαούρη και του Δημάρχου Πάφου Φαίδωνα Φαίδωνος, θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 14 Μαρτίου και ώρα 4.00 μ.μ., στο ξενοδοχείο Aliathon.

Το Μαθητικό Συνέδριο EUROMATH & EUROSCIENCE αφορά μαθητές ηλικίας 9 – 18 ετών, εκπαιδευτικούς και ακαδημαϊκούς. Το Φοιτητικό Συνέδριο ASTUCON έχει ως στόχο τη γνωριμία και την ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των φοιτητών που έχουν κοινά ενδιαφέροντα, καθώς και την ανάπτυξη συνεργασιών μεταξύ των φοιτητών από διαφορετικά πανεπιστήμια. Το Συνέδριο περιλαμβάνει παρουσιάσεις από φοιτητές, εργαστήρια, καθώς και εργασίες ερευνητών και ακαδημαϊκών που καλύπτουν πολλαπλές θεματικές ενότητες.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες ή συμμετοχή στην τελετή έναρξης μπορούν να απευθύνονται στην Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία, στο τηλέφωνο 22378101.

Οργανωτές των Συνεδρίων είναι η Κυπριακή Μαθηματική Εταιρεία, το Ίδρυμα Θαλής και ο Ευρωπαϊκός Σύνδεσμος Προσανατολισμού Σταδιοδρομίας (EACG).

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ