27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Στην Πάφο ο πιο μοντέρνος κομψός, σύγχρονος και πλήρης φούρνος της Κύπρου

Πλέον οι Φούρνοι έχουν μετατραπεί σχεδόν στα πάντα. Ο νέος φούρνος της πόλης μας είναι δίχως αμφιβολία και χωρίς οποιαδήποτε αμφισβήτηση ότι ωραιότερο είδαμε ως τώρα σε φούρνο στην Κύπρο.

Με σύγχρονο σχεδιασμό, με κυρίαρχα τα χρώματα της κυπριακής γης, το καφέ, το χρυσό και τις ξύλινες λεπτομέρειες που σε κάνουν να νιώθεις ότι πρόκειται για Boutique Bakery οι Φούρνοι Παπαντωνίου είναι με διαφορά ότι πιο μοντέρνο, άρτιο κομψό και σύγχρονο υπάρχει στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Με μελετημένες κινήσεις, προσεκτικές επιλογές οι Φούρνοι Παπαντωνίου δικαίως κέρδισαν την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κοινού της Πάφου και της Λεμεσού.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το νέο εκθαμβωτικό απόκτημα της αλυσίδας βρίσκεται στην Λεωφόρο Ελευθερίου Βενιζέλου 75 (Τηλ: 26-945777), 50 μέτρα πιο κάτω και απέναντι από το Coffee Island και διαθέτουν τα πάντα. Πέραν από τα πλούσια εδέσματα ο Φούρνος διαθέτει άνετους χώρους στάθμευσης μπροστά και στο πλάι και μια επιλογή από λιχουδιές που θα σας καταπλήξει.

Εκτός από φούρνο και ζαχαροπλαστείο (Αρτοζαχαροπλαστείο) το νέο κόσμημα της αλυσίδας διαθέτει ψησταριά, με ολόφρεσκα φαγητά της ώρας, διεθνή κουζίνα και όλα όσα μπορεί κάποιος εκλεκτός πελάτης να ζητά από μια επίσκεψή του σε ένα Φούρνο.

Μια επίσκεψη θα σας πείσει και φεύγοντας δεν θα έχετε λόγια. Θα εντυπωσιαστείτε και θα πάτε ξανά και ξανά αφού θα γίνει ο αγαπημένος σας Φούρνος.

Απολαύστε καθημερινά, φρεσκομαγειρεμένο, σπιτικό φαγητό στην ψησταριά του, ολοκαίνουργιου Φούρνου Παπαντωνίου, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου 75, 8021!

Τηλ: 26-945777, Φαξ: 26-945778

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ