21.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Στην Πάφο ο Ευρωπαίος Επίτροπος για την εκπαίδευση και τον πολιτισμό

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος, αρμόδιος για θέματα Εκπαίδευσης, Πολιτισμού, Νεολαίας και Αθλητισμού Tibor Navracsics, επισκέπτεται την Πάφο αύριο Τρίτη.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του Πάφος 2017, ο κ.Navracsics θα βρεθεί στην Κύπρο για να συμμετάσχει στην Υπουργική Διάσκεψη που θα πραγματοποιηθεί στη Λευκωσία στις 22 & 23 Μαρτίου, στο πλαίσιο της Κυπριακής Προεδρίας της Επιτροπής Υπουργών του Συμβουλίου της Ευρώπης, με θέμα “Διασφαλίζοντας τη Δημοκρατία μέσα από την Εκπαίδευση”.

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος θα κάνει την πρώτη του στάση στην Πάφο με μια επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Πάρκο και στην έκθεση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης Πάφος 2017 «Η Απεικόνισις του Αοράτου – Χριστιανική Τέχνη» από τη Συλλογή Χριστοφόρου στη γκαλερί Εν Πλω, η οποία εγκαινιάστηκε μόλις την προηγούμενη βδομάδα από τον Αρχιεπίσκοπο.

Η ταχύτητα σκοτώνει

O Ευρωπαίος Επίτροπος, προστίθεται στην ανακοίνωση, επισκέπτεται την Πάφο στη διάρκεια της χρονιάς της ως Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης και κατά τη διάρκεια της ολιγόωρης παραμονής του θα έχει συναντήσεις με τον Πρόεδρο του Οργανισμού Πάφος 2017 Χρίστο Πατσαλίδη και  το Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ