20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Στην Πάφο ο Αναπληρωτής Κυβερνήτης της Αλεξάνδρειας

Τα περαιτέρω βήματα της συνεργασίας μεταξύ των δύο αδελφοποιημένων πόλεων Πάφου και Αλεξάνδρειας συζήτησαν σήμερα ο Δήμαρχος της πόλης Φαίδωνας Φαίδωνος και ο Αναπληρωτής Κυβερνήτη της Αλεξάνδρειας Ahmed Gamal.

Στο πλαίσιο συνάντησης που είχαν το πρωί στο Γραφείο του Δημάρχου Πάφου με την ευκαιρία της φιλοξενίας αντιπροσωπείας της Αλεξάνδρειας στην πόλη μας για τη διοργάνωση της Όπερας, οι κύριοι Φαίδωνος και Gamal συζήτησαν μεταξύ άλλων θέματα που αφορούν την επικείμενη κρουαζιέρα που οργανώνει ο Δήμος Πάφου από τις 18 έως τις 21 του προσεχούς Οκτωβρίου στην ιστορική πόλη της Αιγύπτου με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση των δεσμών μεταξύ των δύο αδελφοποιημένων πόλεων και των κατοίκων τους.

Ο Δήμαρχος Πάφου και ο Αναπληρωτής Κυβερνήτης της Αλεξάνδρειας συζήτησαν επίσης θέματα που αφορούν την συνεργασία των δύο πόλεων στους τομείς της εκπαίδευσης, του πολιτισμού και της οικονομίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στη συνάντηση παρέστησαν επίσης ο Σύμβουλος του Κυβερνήτη Αλεξανδρείας Dr. Walid Abdelazim και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων και Τουριστικής Ανάπτυξης του Δήμου Πάφου Παναγιώτης Βορκάς.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ