22.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Στην Πάφο η εκδήλωση του θεάτρου ‘Fear Industry’

Βραβευμένη ως η “Καλύτερη θεατρική παράσταση στο στάδιο του Βερολίνου” (Βερολίνο, 2016), η θεατρική παράσταση “Fear Industry” (“Εργοστάσιο Φόβου”) έρχεται τώρα στην Πάφο.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, το διεθνές μουσικό σχήμα SRSLY Yours, υπό την καθοδήγηση του Achim Wieland, αποκαλύπτει ένα ζωντανό αρχείο των φόβων του 21ου αιώνα, ότι δηλαδή τώρα φοβόμαστε, από μέλισσες, δολοφόνους μέχρι παιδεραστές, θανατηφόρες ασθένειες και ηλεκτρονική κατασκοπεία, γρίπη των πτηνών, γηρατειά και τρελές αγελάδες, τον άνθρακα, τις ρυτίδες, την περιβαλλοντική κατάρρευση και,  τους τρομοκράτες.

Ο φόβος της βιομηχανίας, όπως αναφέρεται, συνδυάζει την πραγματικότητα και τη φαντασία, το θέατρο με στοιχεία από την όπερα και τα λήντερ, συνδυάζει την stand-up παράσταση με στυλιζαρισμένη κίνηση για να περπατήσει το τεντωμένο σχοινί ανάμεσα στους ενστικτώδεις φόβους μας και εκείνους που ενισχύονται και χειραγωγούνται από το περιβάλλον μας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η θεατρική παράσταση θα πραγματοποιηθεί στην πισίνα Eauzone του Almyra spa, στις 23 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 και έχει διάρκεια 70 λεπτά.

Συμμετέχουν οι καλλιτέχνες Achim Wieland (Σκηνοθεσία / Ιδέα), στη  Δραματουργία / Σενάριο οι ερμηνευτές, Μάριος Ιωάννου, Έλενα Καλλινίκου.

Η  Marianna Pieretti (Μέτζο-Σοπράνο), η Λία Χαράκη (Καλλιτεχνική Σύμβουλος), Sossee Eskidjian (Σκηνικά, Κοστούμια), Γιώργος Λαζόγλου (Φωτισμός), Πάνος Μπαρτζής (Σύμβουλος Ήχου / Μουσικής) με ζωντανές άριες και χορωδιακά έργα των Handel, Purcell, Wolf, Schumann, Part.

Θα συνοδεύεται από ζωντανή μουσική με τον Αλέξη Γούδα στην κιθάρα και τα  φωνητικά και τον Κωνσταντίνο Παυλίδη στα κρουστά μετά την παράσταση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ