24.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Στην κοινοπραξία “Poseidon Grand Marina of Paphos” η ανάθεση της κατασκευής της Μαρίνας Πάφου

Στην κοινοπραξία “Poseidon Grand Marina of Paphos” θα ανατεθεί η κατασκευή της Μαρίνας Πάφου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού.

Η Μαρίνα Πάφου θα είναι δυναμικότητας 1.000 σκαφών περίπου και θα περιλαμβάνει πέραν των 42.000 τ.μ. οικιστικών και εμπορικών αναπτύξεων.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε σημερινή συνεδρία της η Διαχειριστική Επιτροπή Μαρίνων, αφού έλαβε υπόψη και σχετική συμβουλή της Νομικής Υπηρεσίας, αποφάσισε την αποστολή της επιστολής ανάθεσης για την κατασκευή της Μαρίνας Πάφου στον επιτυχόντα προσφοροδότη, κοινοπραξία Poseidon Grand Marina of Paphos»

Η ταχύτητα σκοτώνει

Όπως αναφέρεται, στην εν λόγω επιστολή, ο επιτυχών προσφοροδότης καλείται να προσκομίσει όλα τα στοιχεία που απαιτούνται και, ακολούθως, να υπογράψει τη σύμβαση ανάθεσης, σύμφωνα με τους όρους του διαγωνισμού που είχε προκηρυχθεί το 2006 για «Σχεδιασμό, Κατασκευή, Χρηματοδότηση, Λειτουργία και Μεταβίβαση της Προτεινόμενης Μαρίνας Πάφου».

«Με τη σημερινή απόφαση της Διαχειριστικής Επιτροπής Μαρίνων προχωρά η υλοποίηση ενός σημαντικότατου έργου υποδομής για την επαρχία Πάφου και την Κύπρο γενικότερα, το οποίο είχε δρομολογηθεί πριν από μια δεκαετία», σημειώνει το Υπουργείο.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ