28.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Στην “κατάψυξη” απόψε η Κύπρος- Οι θερμοκρασίες

Ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

 

Απόψε ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 6 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 10 στα παράλια και γύρω στους µηδέν βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου θα σχηµατιστεί παγετός.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αύριο θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Οι άνεµοι θα πνέουν ανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, µέτριοι ως ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 17 βαθµούς στο εσωτερικό και στα παράλια και στους 7 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί, µέτριοι, 4 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη.

Τη ∆ευτέρα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και παροδικά συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται κατά διαστήµατα τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες. Στην ατµόσφαιρα δυνατό να παρατηρηθεί σκόνη. Το βράδυ, στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους και αργότερα τοπικά στα ορεινά, αναµένεται να χιονίσει.

Την Τρίτη αρχικά δυνατό να σηµειωθούν µεµονωµένες βροχές ή και λίγα χιόνια τοπικά στα ορεινά αλλά σύντοµα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος.

Την Τετάρτη ο καιρός θα είναι συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται κατά διαστήµατα τοπικές βροχές και µεµονωµένες καταιγίδες ή και χιόνια στα ορεινά. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά πτώση από την Τρίτη.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ