18.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Στην Ιρλανδία η ΕΤΑΠ Πάφου και ξενοδόχοι για προώθηση του τουρισμού 

Ξενοδόχοι της Πάφου με συντονιστή την ΕΤΑΠ Πάφου συμμετέχουν σε εργαστήριο που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Τουριστικών Πρακτόρων Ιρλανδίας στο Δουβλίνο στις 21 Μαρτίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΤΑΠ.

Η ΕΤΑΠ είχε συμμετάσχει και στην έκθεση Δουβλίνου Ιρλανδίας- Holiday World Show τον Ιανουάριο.

Η ιρλανδική αγορά,  προσθέτει η ΕΤΑΠ, μπορεί τα επόμενα χρόνια να συμβάλει στην επέκταση της τουριστικής σεζόν, αφού ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των τουριστών ταξιδεύει και σε περιόδους μη αιχμής, ενώ υπάρχει ικανοποιητικό μέγεθος αγοράς για ειδικευμένες μορφές τουρισμού όπως Γαμήλιος Τουρισμός/Ταξίδια του Μέλιτος,  Γκόλφ, Περιπατικός τουρισμός, αθλητικός κ.α.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Tο γεγονός ότι για την καλοκαιρινή σεζόν 2019 αρχίζει συγκεκριμένο πρόγραμμα ναυλωμένων πτήσεων προς Πάφο από τον διοργανωτή ταξιδίων TUI ενώ παράλληλα η Ryanair έχει προγραμματίσει 2 πτήσεις την βδομάδα  από Δουβλίνο προς Πάφο, ενδυναμώνειη προοπτική για επαναφορά και περαιτέρω ανάκαμψη της αγοράς τα επόμενα χρόνια.

Τo εν λόγω εργαστήρι στοχεύει σε εμπορικούς επισκέπτες και τόσο  οι ξενοδόχοι  όσο και η ΕΤΑΠ Πάφου αναμένεται να συναντήσουν και να ενημερώσουν δεκάδες τουριστικούς πράκτορες.

Επιπρόσθετα αναμένεται στο πλαίσιο του εργαστηρίου να εξεταστεί  το ενδεχόμενο υλοποίησης και άλλων κοινών ενεργειών προώθησης όπως φιλοξενία τουριστικών πρακτόρων και δημοσιογράφων στην Πάφο, κ.α, καταλήγει η ανακοίνωση.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ