17.9 C
Paphos
Tuesday, April 16, 2024

Στερνό Αντίο σήμερα για τον Άδωνη και αύριο για την Μαρία

Κηδεύεται σήμερα στις 3:00μμ στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στην Έμπα ο αδικοχαμένος καθηγητής Πληροφορικής και ιδρυτικό μέλος του Ποδηλατικού Ομίλου Ευαγόρας Παλληκαρίδης, Άδωνης Βρυωνίδης, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 46χρόνων.


Ο άτυχος Άδωνης ανέπτυξε όλα αυτά τα χρόνια μια πλούσια κοινωνική δράση και έχαιρε μεγάλης εκτίμησης τόσο στην εκπαιδευτική κοινότητα αλλά και σε όλη την Πάφο για το αιξερετικό του ήθος και το χαρακτήρα του.

Οι συγγενείς θα δεχθούν συλλυπητήρια στον ναό απο τις 2-3 μ.μ..

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο μεταξύ αύριο Σάββατο θα κηδευτεί στη Πάφο, τη γενέτειρά της, η Μαρία Γερμανού – Ζουπανιώτη, διευθύντρια του Γραφείου Τύπου της Κυπριακής Δημοκρατίας στην έδρα των Ηνωμένων Εθνών. Η Μαρία έφυγε από τη ζωή τη Μεγάλη Πέμπτη, έπειτα από σύντομη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 58 ετών.

Το φέρετρο της θα συνοδεύσουν από τη Νέα Υόρκη ο σύζυγός της, δημοσιογράφος Απόστολος Ζουπανιώτης και τα δύο τους παιδιά, Ευάγγελος Ζουπανιώτης και Ειρήνη Ζουπανιώτη – Έμπερσολ.

Η κηδεία θα τελεστεί από τον ιερό ναό Αγίων Αναργύρων στις 11 π.μ. Οι συγγενείς θα δεχθούν συλλυπητήρια στον ναό από τις 10 – 11 π.μ.

Αιωνία η μνήμη και στους δύο και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τους σκεπάσει.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ