16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Στα δικαστήρια πάει τον Φαίδωνος ο Ούγγρος επενδυτής

Νομικά εναντίον του Δημάρχου Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, ανακοίνωσε ότι θα κινηθεί η εταιρεία ATUM Developments Ltd, συμφερόντων του Ούγγρου επενδυτή Sandor Kenyeres, στον απόηχο των καταγγελιών του Δημάρχου Πάφου σε τηλεοπτικό πρόγραμμα ότι ο εν λόγω επενδυτής «δημιούργησε χρήματα μέσα από την παραγωγή ταινιών ερωτικού περιεχομένου» και πως ο συγκεκριμένος άνθρωπος «μπαινοβγαίνει στην Αρχιεπισκοπή».
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε, η ATUM Developments Ltd κάνει λόγο για «συκοφαντικά ψεύδη και κακόβουλους, ανυπόστατους, επιζήμιους, απαξιωτικούς και μειωτικούς ισχυρισμούς και σχόλια που διαδίδει δημόσια κατά του ιδιοκτήτη της εταιρείας, κ. Sandor Kenyeres και της Εταιρείας».
Η Εταιρεία, προστίθεται στην ανακοίνωση, ενημερώνει επιπλέον ότι προτίθεται να κινηθεί νομικά εναντίον όσων ατόμων ή τηλεοπτικών, ηλεκτρονικών και έντυπων μέσων ενημέρωσης έχουν μεταδώσει και/ή αναπαράγουν τα σχετικά συκοφαντικά ψεύδη και κακόβουλους, ανυπόστατους, επιζήμιους, απαξιωτικούς και μειωτικούς ισχυρισμούς και σχόλια αναφορικά με τον κ. Sandor Kenyeres ή την Εταιρεία.
Η Εταιρεία επιφυλάσσει πλήρως όλα τα νόμιμα δικαιώματά της έναντι παντός υπευθύνου.
«Μπαινοβγαίνει στην Αρχιεπισκοπή»
Κατά την παρουσία του στην χθεσινοβραδινή εκπομπή «Χωρίς Περιστροφές» του Σίγμα,
 ο κ. Φαίδωνος ανέφερε ότι ο εν λόγω επενδυτής, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το προωθούμενο μεγαλεπήβολο έργο στη Γεροσκήπου,  «δημιούργησε χρήματα μέσα από την παραγωγή ταινιών ερωτικού περιεχομένου», τονίζοντας πως ο συγκεκριμένος μπαινοβγαίνει στην Αρχιεπισκοπή.
«Μας τον πολυδιαφημίζουν και μας ταλαιπωρούν με την ανάπτυξη και με αυτόν τον κύριο εδώ και τέσσερα χρόνια αλλά κανείς δεν φρόντισε να μας πει ότι ο συγκεκριμένος κύριος είναι από τη βιομηχανία του πορνό που έφτιαξε τα λεφτά του την ίδια ώρα που μπαινοβγαίνει μέσα στην Αρχιεπισκοπή.»
Ο Αρχιεπίσκοπος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Δήμαρχου στην μεσημβρινή εκπομπή του Σίγμα, ανέφερε ότι «δεν φοβάμαι ούτε την προβολή, ούτε τη δημοσιότητα, ούτε τους δημοσιογράφους ούτε το Δήμαρχο Πάφου». «Δεν πρόκειται να δώσω συνέχεια στη δημόσια αντιπαράθεση και θα το αφήσω ως εδώ» ανέφερε ο Αρχιεπίσκοπος, ενώ ανέφερε ότι «όλα αυτά είναι προστυχιές».
Πηγή: In Business
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ