15.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟ: 36χρονος Παφίτης φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά 6χρονο κοριτσάκι – Του πέρασαν χειροπέδες

Ένα πραγματικά σοκαριστικό γεγονός καταγράφεται στην μικρή κοινωνία της Πάφου όπου 36χρονος Παφίτης φερεται να παρενόχλησε σεξουαλικά 6χρονο κοριτσάκι τραυματίζοντάς το στα γεννητικά του όργανα.


Το περιστατικό κατήγγειλε στην Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου η οικογένεια της 6χρονης.

Το πραγματικά σοκαριστικό περιστατικό σημειώθηκε στην Πάφο στις 13 Οκτωβρίου 2016 όταν το κοριτσάκι βρισκόταν υπό τη φροντίδα φιλικού προσώπου της οικογένειας το οποίο το πρόσεχε τις ώρες που οι γονείς της 6χρονης χρειαζόταν να λείπουν στη δουλειά τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Μιλώντας στο PafosPress.com ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Πάφου Μιχάλης Ιωάννου ανέφερε πως στις 13 του Οκτώβρη του 2016 το φιλικό πρόσωπο που πρόσεχε την 6χρονη επισκέφθηκε ένα άλλο φιλικό του πρόσωπο και συγκεκριμένα τη μητέρα του 36χρονου. Εκείνη την ώρα ο 36χρονος βρισκόταν επίσης στο σπίτι και φαίνεται να απέσπασε την προσοχή της μικρής και να την παρέσυρε στο δωμάτιο του όπου φέρεται να την παρενόχλησε σεξουαλικά χαιδεύοντας και γδέρνοντας τα γεννητικά της όργανα.

Να σημειωθεί ότι το κοριτσάκι δεν αποκάλυψε αμέσως το τι είχε συμβεί όταν η μητέρα της διαπίστωσε τη συγκεκριμένη ημέρα ότι είχε αίμα στα γεννητικά του όργανα, κατόπιν όμως πιέσεων από τους γονείς της σήμερα τους αποκάλυψε τι ακριβώς σοκαριστικό του είχε συμβεί.

Το κοριτσάκι εξέτασε και ιαστροδικαστής οποίος δεν διαπίστωσε ρήξη του παρθενικού υμένα παρα μόνο εκδορές στα εξωτερικά όργανα του 6χρονου κοριτσιού.

Ο 36χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία Πάφου και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου για ένταλμα προσωποκράτησής του.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ