20.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Σκόνη και τοπικές βροχές τις επόμενες μέρες [πίνακας για τον καιρό στην Πάφο]

Απόψε ο καιρός θα είναι αίθριος και ψυχρός. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι έως βορειοανατολικοί, ασθενείς 1-3 μποφόρ. Στα ορεινά και ημιορεινά θα σχηματιστεί παγετός. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 3 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, 6 έως 8 στα παράλια και -3 στη Χιονίστρα.

Αύριο Τρίτη, ο καιρός θα είναι αρχικά μερικώς συννεφιασμένος για να καταστεί σταδιακά σε μερικώς έως κυρίως συννεφιασμένος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί έως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3-4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται γύρω στους 2-3 βαθμούς Κελσίου πιο πάνω από τα κανονικά για την εποχή επίπεδα και θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό, 17 έως 19 στα παράλια και στους 2 βαθμούς στη Χιονίστρα.

Αύριο βράδυ, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος. Σταδιακά θα κάνει την εμφάνιση της σκόνη από τη Βόρειο Αφρική, αρχικά από τα νοτιοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί έως νοτιοανατολικοί, ασθενείς 1-3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 5 βαθμούς Κελσίου στο εσωτερικό, 8 έως 10 στα παράλια και -1 στη Χιονίστρα, όπου αναμένεται να σχηματιστεί παγετός.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Την Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή ο καιρός θα είναι μερικώς έως κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται διαστήματα με τοπικές βροχές. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα αιωρείται σκόνη στην ατμόσφαιρα. Η θερμοκρασία σημειώνει μικρή πτώση την Τετάρτη και την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή σημειώνει μικρή άνοδο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ