21.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Σκόνη και σήμερα στην ατμόσφαιρα – Αλλαγή του καιρού από την Παρασκευή με βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

Σήμερα αρχικά θα παρουσιάζονται τοπικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Σύντομα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται σκόνη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ για να τραπούν σύντομα σε νοτιοδυτικούς ως βορειοδυτικούς μέτριους 4 και τοπικά ισχυρούς 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 26 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 23 στα νότια και βόρεια στους 22 στα δυτικά παράλια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα παραμείνει κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 10 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια, και στους 6 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξημένες ψηλές κυρίως νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Το Σάββατο παροδικά αυξημένες νεφώσεις ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα ορεινά και βόρεια.

Την Κυριακή ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικά βροχές και πιθανό μεμονωμένες καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση το Σαββατοκυριάκο.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ