27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Σκαμπανεβάσματα θερμοκρασίας με βροχές και καταιγίδες

Σχετικά χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ η ασταθής αέρια μάζα που επηρεάζει την περιοχή υποχωρεί σταδιακά

Απόψε (11/9) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος.

Τοπικά δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η θερμοκρασία θα πέσει στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι, 4 μποφόρ και στα δυτικά βορειοδυτικοί της ίδιας έντασης.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα παράλια και στους 24 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο (12/9) βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Τοπικά δυνατό να σχηματιστεί αραιή ομίχλη ή και χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη (13/9) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ωστόσο από το μεσημέρι και μετά θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Την Παρασκευή (14/9) παροδικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές χωρίς να αποκλείεται και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό.

Το Σάββατο (15/9) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Πέμπτη ενώ την Παρασκευή θα σημειώσει πτώση.

Το Σάββατο θα σημειώσει μικρή άνοδο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ