21.9 C
Paphos
Tuesday, April 23, 2024

ΣΗΜΕΡΑ στην Πάφο! Μια φιλανθρωπική επίδειξη μόδας που θα σας συγκινήσει – Οι “ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΑΓΑΠΗΣ” είναι ΕΔΩ!!!

Οι Εθελοντές Αγάπης μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής τους προσφοράς, διοργανώνουν και φέτος φιλανθρωπική επίδειξη μόδας την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 7 το βράδυ στον Πολυχώρο Πολιτισμού ΑΤΤΙΚΟΝ με τα καθαρά έσοδα να δίνονται στο Ίδρυμα Μαργαρίτας Λιασίδου.
Οι Εθελοντές Αγάπης ιδρύθηκαν πριν από 15 χρόνια περίπου , με στόχο να βρίσκονται κοντά στους συνανθρώπους τους προσφέροντας την βοήθεια τους με όποιο τρόπο τους ζητηθεί.
Παράλληλα διοργανώνουν εκδηλώσεις ποικίλου χαρακτήρα για οικονομική ενίσχυση ευπαθών ομάδων της πόλης μας.
Οι εκδηλώσεις των Εθελοντών είναι πάντοτε πρωτότυπες και προσφέρουν στους παρευρισκόμενους στιγμές μοναδικές.
Το ξεχωριστό σε αυτή την επίδειξη μόδας είναι η συμμετοχή της ομάδας MOVING DANCE TEAM ( σε ρόλο μοντέλων) . Η ομάδα αποτελείτε από άτομα με κινητικές παθήσεις σε τροχοκαθίσματα και από άτομα με ειδικές ανάγκες.
Η συμμετοχή τους εντάσσεται στα πλαίσια του προγράμματος ” Αποδοχή της διαφορετικότητας , ίσες ευκαιρίες για όλους“.
Η υπεύθυνη συντονισμού των Εθελοντών Αγάπης κ.Σόφη Χαμπιαουρίδου μιλώντας στο Pafos Press τόνισε:
Είναι συγκινητικό όλα αυτα τα χρόνια να βλέπεις άτομα όλων των ηλικιών να προσφέρουν εθελοντικά την βοήθεια τους για την πραγματοποίηση τέτοιων εκδηλώσεων. Άλλωστε ο εθελοντισμός είναι μια από τις μεγαλύτερες αξίες της ζωής κα αυτό προσπαθούμε και αυτό προσπαθούμε τόσα χρόνια να εμπεδώσουμε σε όλους, προπάντων στα νέα παιδιά. Η επίδειξη έχει τον γενικό τίτλο SNOW FALLS αφού βρισκόμαστε στα μέσα του Χειμώνα και οι μπουτίκ της πόλης μας θα παρουσιάσουν την χειμερινή τους συλλογή σε παιδική , γυναικεία και ανδρική μόδα. Η ατμόσφαιρα θα είναι γιορταστική όπως αρμόζει στα Χριστούγεννα που πλησιάζουν αφού κ η πόλη μας θα βάλει τα γιορτινά της. Ο χώρος δεν επιλέχθηκε τυχαία. Εκτός από το γεγονός ότι βρίσκετε στο κέντρο της πόλης και μπορεί να έχουν όλοι εύκολη πρόσβαση, είναι και χώρος πολιτισμού.Οι εκδηλώσεις μας προάγουν τον πολιτισμό με την συμμετοχή τόσων εθελοντών, την μουσική , το τραγούδι, το χορό, την μόδα. Καλούμε λοιπόν όλους να προμηθευτούν έγκαιρα τα εισιτήρια τους και να συμβάλουν με αυτό τον τρόπο στην επίτευξη του στόχου μας. Θα ήθελα από καρδιάς να ευχαριστήσω τους εθελοντές μας, μοντέλα και συνεργάτες, για την μεγαλοψυχία τους. Θερμά θα ήθελα να ευχαριστήσω το Pafos Press που κάθε φορά είναι στο πλευρό μας“.
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ