19.9 C
Paphos
Friday, April 19, 2024

Σημαντική η δράση του Συνδέσμου Οινοποιείων Επαρχίας Πάφου

Ο Σύνδεσμος Οινοποιείων Επαρχίας Πάφου  –  Συνδεδεμένος με το ΕΒΕ Πάφου, – σε Έκτακτη Συνέλευση του αξιολογώντας τον ένα χρόνο από την ίδρυση του αποφάσισε τα πιο κάτω:

  • Θεωρεί σημαντική, την συνεργασία του με το Επιμελητήριο Πάφου και την συνολική δράση του.
  • Η Ένταξη και δραστηριοποίηση σχεδόν όλων των οινοποιείων της Επαρχίας Πάφου στον Σύνδεσμο υπογραμμίζει το αξιόλογο έργο που επιτελεί ο Σύνδεσμος.
  • Ο Σύνδεσμος συνεχίζει να υιοθετεί και να στηρίζει την ομόφωνη απόφαση που πάρθηκε σε συνάντηση των Οινοποιείων των Επαρχιών Πάφου και Λεμεσού για σχηματισμό συντονιστικής επιτροπής για προώθηση των προβλημάτων του κλάδου με την συνεργασία και στήριξη των Επιμελητηρίων Λεμεσού και Πάφου και την υποστήριξη του ΚΕΒΕ.
  • Διακηρύττει ότι θα συνεχίσει τις δράσεις του που έχουν ως επίκεντρο την ανάπτυξη του αμπελοοινικού τομέα , την αναβάθμιση της παραγωγικής διαδικασίας και την προβολή και προώθηση κυπριακών οινικών προϊόντων καθώς επίσης και την ανακοπή της συνεχούς αύξησης των ποσοστών εισαγόμενων κρασιών, πολλές φορές αμφιβόλου ποιότητος, στην εγχώρια αγορά. Θα συνεργάζεται δε με όλους τους θεσμοθετημένους φορείς που υπηρετούν και προωθούν τους ίδιους στόχους και επιδιώξεις.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ