21.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Σημαντική η αυριανή ημέρα για τον Χαράλαμπο

Σταθερή εξακολουθεί να είναι η κατάσταση της υγείας του 18χρονου Χαράλαμπου Λεαντζή από την Γεροσκήπου ο οποίος υπέστη κρανιοεγκεφαλική κάκωση μετά από τροχαίο την Τρίτη 27 Μαρτίου στη λεωφόρο Ευρώπης στην Πάφο.

Πληροφορίες του PafosPress αναφέρουν ότι οι ενδείξεις για την πορεία της υγείας του Χαράλαμπου είναι θετικές. Οι αισιόδοξες αυτές ενδειξεις κάτι ενισχύθηκαν για την οικογένεια του 18χρονου από την επίσκεψη ειδικού γιατρού ο οποίος ήρθε αποκλειστικά από την Ελλάδα και εξέφρασε τον Χαράλαμπο.

Σύμφωνα πάντα με την ίδια πληροφόρηση αύριο Κυριακή ο Χαράλαμπος θα υποβληθεί εκ νέου σε αξονική τομογραφία για να διαφανεί η εξέλιξη της πορείας της υγείας του από την ημέρα της εισαγωγής του στο Νοσοκομείο μέχρι σήμερα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Στο μεταξύ αύριο Κυριακή 1η Απριλίου στην Ιερά Μόνη Παναγίας Ελεούσας της Τρικουκκιώτισσας που βρίσκεται στο Τρόοδος, κοντά στο χωριό Πρόδρομος μετά τη λειτουργία θα γίνει παράκληση για τον Χαράλαμπο.

Αξίζει να αναφερθεί ότι παρακλήσεις και δεήσεις για την υγεία του Χαράλαμπου γίνονται καθημερινά σε διάφορες εκκλησίες και ναούς από το Άγιο Όρος μέχρι τα Ιεροσόλυμα.

Κράτα γερά παλληκάρι μας, οι ευχές, οι σκέψεις και οι προσευχές όλης της Κύπρου είναι μαζί σου!

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ