27.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Σημαντικά έργα βελτίωσης στην παραλία ‘Πότιμα’ στην Κισσόνεργα για προσέλκυση περισσοτέρων λουομένων

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι βελτιωτικές εργασίες στην παραλία Πότιμα στην Κισσόνεργα.



Το Κ.Σ. Κισσόνεργας προβαίνει σε σημαντική αναβάθμιση στην παραλία λουομένων ΄Πότιμα`, όπου γίνονται σημαντικά έργα βελτίωσης όλου του χώρου της παραλίας καθώς επίσης και των διευκολύνσεων που θα παρέχονται στους λουόμενους ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο πρόεδρος του κοινοτικού συμβουλίου Κισσόνεργας Γιώργος Στυλιανού.

Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν περί τα τέλη του μήνα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ο κ. Στυλιανού ανέφερε πως οι  εργασίες περιλαμβάνουν επίσης και την δημιουργία πεζόδρομου – ποδηλατοδρόμου κατά μήκος της παραλιακής λεωφόρου της Κισσόνεργας η οποία θα συνδέει τα ξενοδοχεία της Κισσόνεργας με την παραλία λουομένων.

Σύμφωνα με τον κοινοτάρχη, οι ένοικοι των ξενοδοχείων της Κισσόνεργας θα μπορούν πλέον με ασφάλεια να επισκεφτούν την παραλία λουομένων είτε με τα πόδια ή με ποδήλατο.

Παράλληλα  συνέχισε, έχουν αναβαθμιστεί οι στάσεις των λεωφορείων και έχει κατασκευαστεί διάβαση πεζών με ανυψωμένο πλατό και φώτα, ούτως ώστε να ενισχυθούν τα μέτρα οδικής ασφάλειας και κυκλοφοριακής συμφόρησης, αφού αναμένεται η παραλία να προσελκύσει και φέτος πολλούς επισκέπτες.

Ο κ. Στυλιανού είπε πως αναμένεται ότι η παραλία λουομένων `Πότιμα` και οι διευκολύνσεις που θα παρέχονται στην περιοχή θα είναι σημείο αναφοράς για όλη την Πάφο.

Οι προετοιμασίες συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς και αναμένεται ότι όλα θα είναι έτοιμα μέχρι τα τέλη Μαρτίου..

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ