13.9 C
Paphos
Thursday, March 28, 2024

Σε υπερβολική ταχύτητα οφείλεται το νέο θανατηφόρο τροχαίο, εκτιμά η Αστυνομία

Στην υπερβολική ταχύτητα οφείλεται το τροχαίο ατύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ο Φίλιππος Χατζηφιλίππου, 28 ετών από την Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς,  τα ξημερώματα, στην επαρχία Πάφου, εκτιμά η Αστυνομία, σύμφωνα με τον Βοηθό Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου Νίκο Τσαπή.

Σύμφωνα με τον κ. Τσαπή, τα αίτια του νέου τροχαίου δυστυχήματος φαίνεται να σχετίζονται με την ταχύτητα, ενώ απηύθυνε για  ακόμη μια φορά έκκληση προς τους οδηγούς να εφαρμόζουν τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αστυνομικών ιδιαίτερα αυτή την περίοδο των διακοπών του 15Αυγούστου.

Εξάλλου – όπως είπε- από την νεκροψία διαφάνηκε ότι τα αίτια του θανάτου του 28χρονου οφείλονται σε πολυτραυματισμό συνεπεία τροχαίου δυστυχήματος.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ακολούθως αναφέρθηκε στις συνθήκες που έγινε το νέο θανατηφόρο τροχαίο, λέγοντας πως περίπου στις  2 σήμερα το πρωί 28χρονος ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στο δρόμο από την Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς προς την Αργάκα σε κάποιο σημείο του δρόμου απώλεσε τον έλεγχο του οχήματος με αποτέλεσμα αρχικά να κτυπήσει στο κιγκλίδωμα στην αριστερή πλευρά του δρόμου στη συνέχεια να κτυπήσει σε μεγάλη πέτρα, ανατράπηκε επανειλημμένα και ακινητοποιήθηκε πάνω σε δέντρο.

Ο οδηγός του οχήματος εκτινάχθηκε και φαίνεται – όπως είπε- να μην έφερε ζώνη ασφαλείας.

Ακολούθως αυτός τραυματίστηκε αρκετά σοβαρά και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Πόλη Χρυσοχούς όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο κ. Τσαπής, ερωτηθείς σχετικά, είπε πως στον συγκεκριμένο δρόμο από την Πόλη Χρυσοχούς στον Πωμό λαμβάνονται ιδιαίτερα μέτρα ασφαλείας από πλευράς Αστυνομίας και υπάρχει συνεργασία με άλλους φορείς και υπηρεσίες έτσι ώστε να βελτιωθεί η κατάσταση του.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ