16.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Σε ποιο Δημαρχείο της Κύπρου θα αποκτήσουν “Μνημείο Βλακείας και Ηλίθιότητας”;

Πρόκειται για μια από τις πιο περίεργες εισηγήσεις που έχουν κατατεθεί σε δημοτικό συμβούλιο. Την πρόταση για τοποθέτηση μνημείου ηλιθιότητας έχει καταθέσει στον Δήμο Αγλαντζιάς ο δημοτικός σύμβουλος του ΔΗΚΟ, Μαρίνος Κλεάνθους.


Ο κ.Κλεάνθους μιλώντας στο SigmaLive για την ιδέα του, ανέφερε αρχικά ότι το ρητό του Μενάνδρου, «Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού», ήταν η έμπνευσή του.

Κι αυτό συνέχισε για τον πολύ απλό λόγο ότι σε αυτή την χώρα ότι έχει γίνει, από σκάνδαλα μέχρι τραγωδίες είναι καθαρά λόγω ανθρώπινου παράγοντα. Από το πραξικόπημα μέχρι τις πυρκαγιές της Σολέας, συμπλήρωσε ο κ.Κλεάνθους.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Αν δείτε την ετοιμολογία της λέξης «βλάκας», θα διαπιστώσετε αυτά ακριβώς που λέω, σημείωσε χαρακτηριστικά ο δημοτικός σύμβουλος.

Η επιστολή που παρατίθεται αυτούσια πιο κάτω, έχει αποσταλεί στον Δήμαρχο Αγλαντζιάς και αναμένεται να συζητηθεί στις επόμενες συνεδρίες του Δήμου.

15791c02eaceb2

«Γεμίσαμε πλατείες και πάρκα με ονόματα πεσόντων, τους οποίους πρέπει να τιμήσουμε. Αυτοί οι ήρωες όμως μπορεί και να μην είχαν πεθάνει, εάν δεν υπήρχε ανευθυνότητα από μερικούς άλλους. Πολλές τραγωδίες θα είχαν αποφευχθεί αν είχαν ληφθεί οι σωστές αποφάσεις. Μερίδιο ευθύνης φυσικά, έχουν και οι πολίτες», σημείωσε ο Μαρίνος Κλεάνθους, μιλώντας στο SigmaLive.

Πηγή: SigmaLive

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ