28.9 C
Paphos
Wednesday, April 24, 2024

Σε μπελάδες ο Γιάννης Αντετοκούνμπο λόγω… Τζένιφερ Λόπεζ και Σακίρα

Δείτε τι έγραψε στο Twitter o Γιάννης Αντετοκούνμπο ο οποίος έκατσε να παρακολουθήσει το σόου στο ημίχρονο του Super Bowl.

Το σόου στο ημίχρονο του τελικού του Super Bowl αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά γεγονότα της χρονιάς στις ΗΠΑ.

Φέτος το σόου είχε ένα επιπλέον ενδιαφέρον καθώς στη σκηνή βρέθηκαν δύο από τις πιο «καυτές» Λατίνες τραγουδίστριες. Τζένιφερ Λόπεζ και Σακίρα προκαλέσαν ντελίριο τόσο στους – άντρες – φιλάθλους που βρίσκονταν μέσα στο γήπεδο όσο και στους – άντρες – τηλεθεατές που τις παρακολούθησαν από την τηλεόρασή τους.

Η ταχύτητα σκοτώνει
Ένας από τους άνδρες που όχι μόνο «τρελάθηκαν» με όσα είδαν από τις δύο τραγουδίστες αλλά… βρήκαν και το μπελά τους από αυτό ήταν και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

«Το σόου του ημιχρόνου παραλίγο να μου προκαλέσει πολλά προβλήματα» έγραψε στο Twitter ο Έλληνας φόργουορντ συνοδεύοντας την ανάρτησή του με δύο emoji’s που κλαίνε από τα γέλια.

Αυτό που παραμένει αδιευκρίνιστο για την ώρα είναι τι έκανε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και προκάλεσε την αντίδραση της εγκύου φίλης του Μαράια.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ