22.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Σε ικανοποιητικά επίπεδα η χειμερινή περίοδος 2018-2019 εκτιμά ο Σύνδεσμος Ξενοδόχων Πάφου 

Σε ικανοποιητικά επίπεδα αναμένεται να κινηθεί  η χειμερινή περίοδος 2018 – 2019 σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΥΞΕ Πάφου Θάνο Μιχαηλίδη, ο οποίος πρόσθεσε πως οι πληρότητες των ξενοδοχείων την συγκεκριμένη περίοδο θα είναι ικανοποιητικές.

Ο κ. Μιχαηλίδης  σε δηλώσεις του στο ΚΥΠΕ ανέφερε πως αυτό αναμένεται να βοηθήσει και στις πληρότητες της καλοκαιρινής περιόδου του 2019 .

Πρόσθεσε, πως τα μηνύματα από την έκθεση World Travel Market  είναι ανάμεικτα σημειώνοντας πως κάποιοι τουριστικοί πράκτορες είναι πιο αισιόδοξοι από κάποιους άλλους, λόγω της αβεβαιότητας που υπάρχει ακόμη για το επικείμενο Brexit.

Η ταχύτητα σκοτώνει

O πρόεδρος του τοπικού ΠΑΣΥΞΕ ανέφερε  πως μέχρι να βγει απόφαση για το πως θα διαχειριστεί η Αγγλία  το Brexit,  θα υπάρχει μια αμφιβολία και ανασφάλεια σε ό,τι αφορά την αγορά της Αγγλίας.  Υπάρχει είπε ο κ. Μιχαηλίδης,  το θέμα της ισοτιμίας της στερλίνας που αποτελεί άγνωστο παράγοντα που αναμφίβολα  απασχολεί τον Άγγλο τουρίστα, εκτιμώντας πως όταν ο τρόπος συμφωνίας του Brexit κλείσει, αμέσως θα καθησυχαστεί η αγορά .

Καταλήγοντας, ανέφερε πως αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρχει κάποια αρνητική κίνηση σε ό,τι αφορά την οικονομία της Αγγλίας, το 2019 η αγγλική αγορά που είναι και μεγαλύτερη θα κινηθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ