26.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Σε εποχή ηλεκτρονικής διακυβέρνησης ο Δήμος Πάφου

Σε μια ακόμη καινοτόμο απόφαση για τον εκσυγχρονισμό της δημοτικής μηχανής προχωρεί ο Δήμος Πάφου, καθώς από τις 2 Μαΐου όλη η εσωτερική έντυπη αλληλογραφία καταργείται και αντικαθίσταται από την ηλεκτρονική. 

Η εξέλιξη αυτή θα συμβάλει στον περιορισμό της γραφειοκρατίας, στην εξοικονόμηση εργατοωρών και στην αύξηση της παραγωγικότητας, αφού ο χρόνος που θα κερδίζεται με την άμεση ηλεκτρονική διακίνηση εγγράφων και οδηγιών θα αξιοποιείται πλέον για τη διεκπεραίωση άλλων ουσιαστικών υποθέσεων και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των δημοτών.

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Φαίδωνας Φαίδωνος, επόμενο βήμα της Τοπικής Αρχής είναι η εφαρμογή της ηλεκτρονικής διεκπεραίωσης και στον τομέα Παραγγελιών και Αποθήκης έως τις αρχές του προσεχούς Ιουλίου, ενώ στόχος του Δήμου είναι η πλήρης εφαρμογή του e-government εντός της επόμενης διετίας.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Εάν μάλιστα, επεσήμανε ο κ. Φαίδωνος, εγκριθεί από τη Βουλή το Νομοσχέδιο της κυβέρνησης για την ηλεκτρονική υπογραφή, τότε μιλάμε για μια πραγματική επανάσταση στο τομέα των παραγγελιών και πληρωμών, με άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα στη λειτουργία της Τοπικής Αρχής.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ