18.9 C
Paphos
Saturday, April 20, 2024

Σε διαρκή τροχιά ανάπτυξης η Χλώρακα

Μία σειρά από μικρά και μεγάλα έργα μπαίνουν σε τροχιά υλοποίησης μέχρι το τέλος του 2019.

Η Β φάση εξωραϊσμου του κεντρικού πυρήνα αξίας €500.000 και η ανακατασκευή της οδού Γρίβα Διγενή και η δημιουργία χωρών στάθμευσης αξίας €320.000 θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο του 2019.

Μικρά έργα και παρεμβάσεις οπως η κατασκευή στεγαστρου στις κερκιδες του Κοινοτικού Γηπέδου, η προμήθεια και η τοποθέτηση 16 νέων στάσεων Λεωφορείων επί της Κεντρικής Λεωφόρου Ελευθερίας και Π.Λεωνίδα, η βελτίωση πεζοδρομίων αξίας €170.000, η τοποθέτηση Δημοσίων Τουαλετων και αποδυτηρίων στον παραλιακό πεζόδρομο, η τοποθέτηση φωτισμού στο παραλιακό πεζόδρομο στην απόσταση μπροστά από τα Ξενοδοχεία St. George μέχρι Akteon, η τοποθέτηση τοποσημων στις εισόδους της Χλώρακας και γλυπτών σε σημεία ενδιαφεροντος σε συνεργασία με το Πανεπιστημιο Νεαπολις, η ολοκλήρωση της ανάπλασης 15 μικρών πάρκων και ο εξωραϊσμός του Πάρκου Αγίου Νικολάου, θα υλοποιηθούν εντος των προσεχών μηνών.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Επίσης το Κοινοτικό Συμβούλιο έχει αγοράσει μεγάλη έκταση γης κατάλληλης για κτίσιμο Σχολείου και έχει εξασφαλίσει έγκριση για αγορά οικίας η οποία θα χρησιμοποιηθεί σαν χώρος του ΣΚΕ Χλώρακας. 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ