13.9 C
Paphos
Wednesday, May 8, 2024

Σε διαμέρισμα μαζί με 8-10 ομοεθνείς του ήταν ο Φαρούχ- Τι φαίνεται να απέτρεψε η Αστυνομία;

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκεται από το νωρίς απόγευμα ο Χουσεϊν Φαρούχ, 42 ετών από τη Συρία ύποπτος για τη στυγερή δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του Γάτα Αννούρι, μητέρας επτά ανήλικων παιδιών. Μετά απο αξιλόγηση πληροφοριών εδώ και τέσσερις ημέρες ο Σύρος ύποπτος εντοπίστηκε σε κατάστημα στην περιοχή Ομονοίας το οποίο είχε μετατραπεί σε διαμέρισμα μαζί με 8-10 ομοεθνείς του και συνελήφθη.
Κατά τη σύλληψή του δεν προέβαλε αντίσταση ενώ αργότερα απόψε οδηγήθηκε στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου για να παρουσιαστεί αύριο στο Επαρχιακό Δικαστήριο για έκδοση διατάγματος κράτησής του.

Η σύλληψη του Φαρούχ επιτεύχθει μετά από συντονισμένες και αστραπιαίες ενέργειες των διωκτικών Αρχών. Δεν αποκλείεται, όπως το ΣΙΓΜΑ είναι σε θέση να γνωρίζει, η Αστυνομία με τη σύλληψη του υπόπτου να απέτρεψε προσπάθεια διαφυγής του Σύρου από την Κύπρο.

Δεν αποκλείεται επίσης, εκτός από τον 42χρονο ύποπτο, η Αστυνομία να περάσει χειροπέδες και σε άλλα άτομα με την κατηγορία της συνέργειας και της υπόθαλψης εγκληματία κάτι που θα εξεταστεί τις επόμενες ημέρες.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ