20.9 C
Paphos
Friday, April 26, 2024

Σε αυτό το σημείο εντοπίστηκε το όχημα της 69χρονης που αγνοείται (ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Εντοπιστηκε λίγο πριν το μεσημέρι από την Ομάδα Διάσωσης της Πολιτικής Άμυνας Πάφου  το όχημα της Ελένης Πλακίδη, 69 ετών, η οποία ελλείπει από την οικία της στην Πόλη Χρυσοχούς, από χθες το απόγευμα.

Το όχημα εντοπίστηκε ακινητοποιημένο και κλειδωμένο σε βραχώδη περιοχή στον Ακάμα γύρω στις 11:20πμ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PafosPress.com κοντά στο σημείο βρέθηκαν και διάφορα τρόφιμα, όπως φρέσκα αυγά και άλλα.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Η Ελένη Πλακίδη εξακολουθεί να αγνοείται.

Αυτή τη στιγμή στην περιοχή βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της Πολιτικής Άμυνας και της Αστυνομίας καθώς και μέλη της οικογένειάς της και συνεχίζουν την αναζήτηση.

Δείτε πιο κάτω τις αποκλειστικές φωτογραφίες που εξασφάλισε το PafosPress.com από το σημείο εντοπισμού του οχήματος της Ελένης Πλακίδη.

Η έκκληση της Αστυνομίας

Η Αστυνομία ζητά τη βοήθεια των πολιτών για εντοπισμό της Ελένης Πλακίδη, 69 ετών, η οποία ελλείπει από την οικία της στην Πόλη Χρυσοχούς, από χθες το απόγευμα.

Η 69χρονη που κατάγεται από την Γερμανία και είναι παντρεμένη με Ε/κ αναχώρησε χτες το  απόγευμα για να μεταβεί σε περίπτερο ωστόσο έκτοτε εξαφανίστηκε.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό της, να επικοινωνήσει άμεσα με τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς, στο τηλέφωνο 26806280, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 112 ή 199, ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στο 1460.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ