17.9 C
Paphos
Friday, March 29, 2024

Σεξουαλική παρενόχληση 6χρονης στην Πάφο: Στις 16 Δεκεμβρίου η συνέχιση της ακροαματικής διαδικασίας – Παραδέχθηκε ενοχή ο 36χρονος ύποπτος

Eνώπιον του Κακουργιοδικείου Πάφου προσήχθη   εκ νέου  σήμερα ο 36χρονος που έχει συλληφθεί για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης 6χρονης στην Πάφο μετά την παραπομπή του σε απευθείας δίκη στο Μόνιμο Κακουργιοδικείο Πάφου.


Το δικαστήριο όρισε την υπόθεση για συνέχιση της ακροαματικής διαδικασίας για τις 16.12.2016 και διέταξε όπως μέχρι τότε ο 36χρονος που έχει παραδεχτεί ενοχή παραμείνει υπό κράτηση.

Τη νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού ηλικίας 6 χρόνων διερευνά η Αστυνομία μετά από σχετική καταγγελία.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Ύποπτος είναι 36χρονος από την Πάφο  ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία παρενόχλησε σεξουαλικά το μικρό κοριτσάκι.

Ο 36χρονος συνελήφθη  το απόγευμα της 26ης Οκτωβρίου με δικαστικό ένταλμα σύλληψης.

Το κοριτσάκι ανέφερε στους γονείς του τι είχε συμβεί στο σπίτι του 36χρονου στις 13 Οκτωβρίου. Από εκείνη την ημέρα είχε αλλάξει εντελώς η συμπεριφορά της και οι γονείς  προβληματίστηκαν έντονα  προσπαθώντας να εντοπίσουν τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα με την καταγγελία το κοριτσάκι είχε μεταβεί πριν δύο περίπου εβδομάδες στο σπίτι των γονιών του 36χρονου μαζί με την κοπέλα που την φροντίζει, όταν οι γονείς της απουσίαζαν.

Η μικρή ανέφερε στην οικογένεια της ότι ο 36χρονος γιος της  οικογένειας την  παρέσυρε  σε δωμάτιο του σπιτιού και προχώρησε σε σεξουαλική κακοποίηση της.

Πηγή: ΚΥΠΕ
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ