29.9 C
Paphos
Thursday, April 25, 2024

Σας παρουσιάζουμε το νέο εξειδικευμένο κέντρο Ινστιτούτο Ομορφιάς και Αισθητικής της Πάφου

Από το 2016 το εξειδικευμένο κέντρο Ινστιτούτο Ομορφιάς και Αισθητικής Ivi Beauty STudio λειτουργεί στο κέντρο της Παφου,  σε ένα τεχνολογικά άρτιο εξοπλισμένο χώρο, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής αισθητικής περιποίησης προσωπου , ομορφιάς και αδυνατίσματος.

Σύγχρονα μηχανήματα ομορφιάς

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τα 7 χρόνια εμπειρίας στον χώρο της ομορφιάς έκαναν το ivi beauty studio  ένα καταξιωμένο ινστιτούτο  λατρεύει κάθε γυναίκα αλλα και αντρας
Είναι ένας όμορφος χώρος γεμάτος χαμόγελα και  θετική ενέργεια. Καταξιωμένη αισθητικος θα αντιμετωπίσει κάθε πρόβλημα σας με την μέγιστη προσοχή και θα δώσει τις καλύτερες και οικονομικότερες λύσεις της αγοράς.
Τα σύγχρονα μηχανήματα ομορφιάς και περιποίησης  προσφέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε οποιοδήποτε τομέα περιποίησης ή θεραπείας επιλέξετε. Πάντα με το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον ανανεώνουμε  τα μηχανήματα μας ώστε να έχουμε τέλεια αποτελέσματα.
Η Ήβη Φλεβοτομά ειναι πτυχιούχος του τμήματος Αισθητικής και Κοσμετολογιας της Σχολής The Limassol College και Μέλος της Ενωσης Αισθητικών Κυπρου. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στο χώρο της αισθητικής έχοντας εργαστεί σε ινστιτούτα αισθητικής, Spa. Αγαπα την ομορφια και το θεατρο και συχνα ως χορηγος σε επιδειξεις μοδας και θεατρικες παραστασεις.

Η εκπαίδευση δεν σταματά σε διάφορα προγράμματα αισθητικής και μακιγιάζ όπως και  εξειδικευμένα σεμινάρια  Laser και Μicroneedling στο εξωτερικό.

Η αγαπη της για τα μωρα ως μαμα και η ίδια το  2017 εγινε εκπευδευτρια Βρεφικού Μασσαζ και παραδίδει μαθήματα σε νέες μαμάδες.

 

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ