19.9 C
Paphos
Thursday, April 18, 2024

ΣΑΠΑ: Εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός του 2018- Τι αλλάζει στις χρεώσεις;

Εγκρίθηκε πριν απο λίγο ο προϋπολογισμός του ΣΑΠΑ για το 2018 σύμφωνα με δημοσίευση του Δημοτικού συμβούλου της ΕΔΕΚ Βάσου Δημητρίου. Ο προϋπολογισμός σύμφωνα με τον κ. Δημητρίου εκρίθηκε με την προϋπόθεση ότι κατάα το 2018 ια υπάρξει μείωση στα τέλη χρέωσης προς τους καταναλωτές κατά 11% περίπου.

Διαβάστε αυτούσια τη δημοσίευση του Βάσου Δημητρίου: 

“Εχει εγκριθεί ο προϋπολογισμός του Σ.Α.ΠΑ για το 2018 στην αποψινή συνεδρία του σώματος. Ο προϋπολογισμός εγκρίθηκε με την προϋπόθεση ότι για το έτος 2018 θα υπάρξει μείωση στα τέλη χρέωσης των καταναλωτών κατα 11% περίπου.

Η ταχύτητα σκοτώνει

Τα έσοδα του Σ.Α.ΠΑ απο τα τέλη χρέωσης να μην υπερβαίνουν δηλαδή τα €8.5 εκατομμύρια, όπως έχει εγκρίνει η Βουλή στην πρόσφατη συνεδρία της.

Η δική μου θετική ψήφος για τον προϋπολογισμός του 2018 έγινε μετά την παρέμβαση μου και την έγκριση απο το σώμα για προσθήκη του αιτήματος μας προς το κράτος για πληρωμή στον Οργανισμό μας τα χρωστούμενα λεφτά που αγγίζουν τα €20 εκατομμύρια περίπου.

Με αυτά τα λεφτά θα υπάρξει η δυνατότητα περαιτέρω μείωσης στα τέλη χρέωσης των καταναλωτών για τα επόμενα χρόνια και παράλληλα θα υπάρξει η δυνατότητα να προεξοφληθούν μέρος των Δανείων προς Ευρωπαϊκές Τράπεζες.

Με νέα παρέμβαση μου, εγκρίθηκε η πρόταση μου για άμεση επιστροφή των λεφτών στους καταναλωτές των οποίων η ένσταση στο Κτηματολογικό Γραφείο για υπερεκτίμηση των περουσιών τους, έχει πετύχει.

Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ