18.9 C
Paphos
Saturday, April 27, 2024

Σ(έξι) η Πάφος και όποιος αντέξει- Διέσυρε τον Άρη μέσα στο Τσίρειο

Άρης – Πάφος 0-6. Νίκη μετά από δυο μήνες για την ομάδα της Πάφου. Η Παφιακή ομάδα επικράτησε του Άρη με 0-6 μέσα στο Τσίρειο στάδιο και έφτασε τους 24 βαθμούς αφήνοντας τον Άρη στην 13η θέση με 16. Η ομάδα του Πρίσλει από την αρχή της αναμέτρησης επέβαλε τον δικό της ρυθμό και έκανε ότι ήθελε στο πρώτο μέρος (0-3) όπου και καθάρισε τον αγώνα. Η ομάδα της Πάφου πριν από τον Άρη μετρούσε δέκα ήττες ενώ σήμερα στον “τελικό”, με τον Άρη, έκανε το καλύτερο βήμα για παραμονή στην κατηγορία, αφήνοντας τον Άρη σε πολύ δύσκολη θέση. Χατ-Τρικ για την ομάδα της Πάφου πέτυχαν οι Σικόρσκι και Ντεούλ.

Παιχνίδι κέντρου με πολλά λάθη 

Με τον Άρη να πατά λίγο καλύτερα άρχισε ο αγώνας στο Τσίρειο.Οι πράσινοι ήταν η ομάδα που ήθελε περισσότερο τη νίκη κόντρα στην Πάφο και στα πρώτα στάδια του αγώνα προσπάθησε να γίνει πιο απειλητική. Κάτι που κατάφερε ειδικά στα πρώτα λεπτά, είχε κάποιες προϋποθέσεις μπροστά στην εστία του Κόπριβετς χωρίς όμως να γίνει περισσότερο επικίνδυνη. Στην συνέχεια ανέβασε ρυθμούς η Πάφος, ωστόσο τα πολλά λάθη κυριάρχησαν στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης.
Προβάδισμα για Πάφο με Σικόρσκι 
Αποτέλεσμα έφερε το ανέβασμα της Πάφου μετά το 10ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Παφιακή ομάδα επέβαλε τον ρυθμό της κράτησε περισσότερο την μπάλα και σε μια από τις προϋποθέσεις της πέτυχε γκολ με τον Σιρόσκι. Η ομάδα του Πρέσλεϊ κέρδισε φαουλ σε καλό σημείο στο 17ο λεπτό με τον Σικόρσκι με κεφαλιά να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα του Νουρεντινόφσκι κάνοντας το 0-1 για την Πάφο.
Προσπάθησε να απαντήσει ο Άρης με Ταπόκο 
Λίγα λεπτά μετά το προβάδισμα της Πάφου με τον Σικόρσκι ο Άρης έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση. Στο 22ο λεπτό ο Ταπόκο προσπάθησε από μακρινή απόσταση να αιφνιδιάσει τον Κόπριβετς, έκανε το σουτ, ωστόσο ο τερματοφύλακας της Πάφου έδιωξε εντυπωσιακά την μπάλα σε κόρνερ κρατώντας το προβάδισμα για την ομάδα του.
Με έξυπνη κομπίνα 
Στο 26ο λεπτό η Πάφος στάθηκε άτυχε αφού μπορούσε να πάρει προβάδισμα με δυο τερμάτων. Η Πάφος κέρδισε κορνερ ο Φυλακτού έδωσε στο πρώτο δοκάρι στον Μπρουλς αυτός γύρισε την μπάλα πίσω στον επερχόμενο Ρόγκουλιτς έκανε το σουτ, αλλά πριν η μπάλα περάσει την τελική γραμμή της εστίας, την έδιωξε ο Μουλόπουλος στερώντας από την Πάφο ένα δεύτερο τέρμα.
0-2 και πάλι με Σικόρσκι 
Σε μια φάση στην οποία δεν περίμενε κανείς να έχουμε δεύτερο γκολ, η Πάφος τα κατάφερε και πήρε σοβαρό προβάδισμα με τον Σοκόρσκι. O Μπεριγκό κατέβασε την μπάλα στην περιοχή έκανε το πρώτο σουτ ο Νουρεντινόφσκι έδιωξε με τα πόδια η μπάλα κατέληξε στον Σικόρσκι ο οποίος σε κενή εστία έκανε το 0-2 για την ομάδα του.
Πάρτι της Πάφου με χατ-τρικ Σικόρσκι 
Στο 42ο λεπτό η Πάφος συνέχισε το πάρτι της στο Τσίρειο επί του Άρη. Ο Μπεριγκό γύρισε την μπάλα στον Σικόρσκι και με γυριστό πλασέ έκανε τα τέρματα της Πάφου τρια πετυχαίνοντας χατ-τρικ.
Από ένα καλό σουτ 
Όπως ήταν λογικό όλα κρίθηκαν από το πρώτο μέρος. Η Πάφος είχε το αποτέλεσμα που ήθελε ενώ από την άλλη ο Άρης μπήκε δυνατά για να γυρίσει τα εις βάρος του δεδομένα αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορούσε να το πράξει. Το 0-3 του ημιχρόνου ήταν τεράστιο με την Πάφο να διαχειρίζεται την αναμέτρηση. Στο 62ο λεπτό ο Μαραγκουδάκης έκανε το σουτ ωστόσο η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Κόπριβετς. Ένα λεπτό αργότερα η Πάφος απείλησε με τον Μπρούλς να κάνει το σουτ με την μπάλα να περνά λίγο έξω.
Μπήκε αλλαγή και πέτυχε και αυτός Χατ-τρικ  
Η Πάφος δεν τελείωσε στα τρια γκολ που πέτυχε στο Α’ μέρος. Ο Ντεούλ μπήκε αλλαγή στον αγώνα και μέσα σε τέσσερα λεπτά από το 80′ μέχρι το 90′ λεπτό πέτυχε και αυτός χατ-τρικ διαμορφώνοντας το 0-6 για την ομάδα του.

Αρης : Νουρεντινόσκι, Μουλόπουλος, Ευσταθίου, Παχίπης (77′ Παναγή), Μαραγκουδάκης, Ντρομπάροφ, Εγγλέζου, Αζίζ (39′ Ιονίτα), Κούσας, Γιούσεφ (61′ Φράνγκος), Ταπόκο

Πάφος Fc :  Κόπριβετς, Κομπανί, Σικόρσκι (46′ Ντεούλ), Μπρουλς (72′ Σταύρου), Φυλακτού, Ρόκουλιτς (58′ Πογιέτ), Τάραβελ, Γιάντζα, Μπεριγκό, Μοστέφα, Γκουλόν
Κίτρινες: Κούσας (3η)/
Κόκκινες:
Διαιτητής: Δημητρίου Βασίλης
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Μαρίνου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Ευαγόρου Ευαγόρας
Support Local Business

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ